Magazin

Ljubomorna – Nataša zabranila Vladi izlaske, provjerava njegove sms poruke!

Napisao admin

Nataša je Vladi zabranila da izlazi bez nje i da se viđa sa prijateljima a često se javlja i na njegov mobilni, pričaju Vuksanovićevi poznanici


Nataša i Vlada (foto:cure.ba)

Pjevačica Nataša Bekvalac je toliko ljubomorna da je, kako se priča, svom dečku Vladi Vuksanoviću zabranila samostalne izlaske, ukinula mu druženje sa prijateljima, a često se javlja na njegov mobilni i odgovara na poruke u njegovo ime.

– Vlada se mnogo promijenio, nikome se od starih prijatelja ne javlja, čak i kada ga nazovu, brzo završava razgovor. Oni koji ga dobro poznaju kažu da stil odgovaranja na poruke nimalo ne liči na njega, što implicira da vjerovatno umjesto njega piše Nata – kaže jedna od Vladinih nekadašnjih drugarica i dodaje:

– Takođe, sa učesnicima “Survajvera“ izgubio je svaki kontakt, iako su se po završetku takmičenja zaklinjali na doživotno prijateljstvo. Zaljubio se kao nikad i super je to što je toliko posvećen svojoj djevojci, ali svi brinemo da će mu se to obiti o glavu, počev od njegove majke, koja je od samog starta protivnik ove veze.

Došlo je dotle da maneken ne želi da izlazi u grad sa svojim prijateljima čak i kad je Bekvalčeva na putu zbog nastupa. Istina, nedavno je napravio izuzetak i bio na žurci na splavu “River“, ali taj izlazak mu je kasnije presjeo jer je pjevačica bila nadurena i hladna prema njemu narednih pet dana.

Inače, Nataša i Vlada uveliko po Beogradu traže zajednički stan, što možda znači i da je brak blizu. 

cure.ba

Komentari

komentara