Magazin

LUKA LAZUKIĆ POSLIJE SVEGA ŠTO JE URADIO NATAŠI, SADA JOJ PRAVI NOVE PROBLEME!

Napisao A. K.

Luka Lazukić, još uvek zakoniti muž pop zvezde Nataše Bekvalac, posle svega što joj je uradio upućuje preko advokata neosnovane zahteve Bekvalčevoj.

Advokat Nataše Bekvalac, Nemanja Aleksić, kaže da Luka Lazukić traži od pevačice da mu vrati ajped.

– Zvao me je kolega Đorđe Kalanj da mi kaže kako Luki nije vraćen njegov ajped, a takođe je tražio nazad i računar. Lazukić taj ajped pokupio kad je napuštao stan i moja klijenkinja ne zna ništa o njemu. Kompjuter je Nataša kupila i platila, tako da Lazukić nema ništa sa tim. Tražio je i neka dva hard-diska. Moja klijentkinja se ne razume u računarsku tehnologiju, valjda Luka zna gde su, pošto je neki IT stručnjak – kaže Aleksić za „Hit“.

On se osvrnuo i na spekulacija da je pevačica ušla u velike finansijske probleme, jer ne radi otkako je pre dva i po meseca rodila ćerku Katju.

– Po Beogradu i Novom Sadu kruže priče da Nataša Bekvalac nema para da plati moju advokatsku kancelariju. Lukin advokat i ja smo razgovarali o tome i naglasio da Lazukić i njegov tim ne brine oko toga. Mi imamo 180 zaposlenihi svi oni će, ako bude trebalo, narednih 10 godina zastupati Natašu Bekvalac – ističe Aleksić.

IZVOR: Puls

Komentari

komentara