Magazin

Osjeća se lijepom i privlačnom – Tinejdžerka ima 165 kilograma

Napisao admin

Kirsti Mounsej ima 18 godina i 165 kilograma. Nekada je, kako kaže, patila zbog svoje kilaže, ali sada je naučila da voli sebe onakvom kakva jeste i kaže da se osjeća i lijepom i privlačnom.


Kirsti Mounsej (foto:cure.ba)

Uprkos činjenici da spada u kategoriju morbidno gojaznih ljudi, 18-godišnja Kirsti Mounsej se osjeća lijepom i privlačnom.

A kako bi i ostalima poslala poruku da treba da vole sebe, ova 165 kilograma teška tinejdžerka se prijavila na izbor za mis za debeljuce. Želi svim zlobnicima, koji su je godinama verbalno zlostavljali i vrijeđali, da pokaže da je srećna u svom tijelu.

“Ljudi su me ponižavali 24 sata, sedam dana u sedmici. Zbog toga sam se osjećala loše i smatrala sam da ne vrijedim. Međutim, u jednom trenutku sam pomislila ‘takva sam kakva jesam, ako me drugi ne mogu prihvatiti, onda nek ni ne pokušavaju’ i shvatila da ne treba da se mijenja radi njih”, kazala je Kirsti u jednoj tv emisiji u kojoj je gostovala sa svojim dečkom.

Zbog konstantnih uvreda, napustila je fakultet, ali sada kada je naučila kako voljeti sebe, nada se povratku studiranju. Pojašnjava da je probala raznorazne dijete kako bi smršala, ali da nijedna nije dala rezultate.

“Na dijete sam išla zbog drugih, jer su mi govorili da moram smršati, ali ako vi volite sami sebe, ne znam u čemu je problem”, kazala je Kirsti.

cure.ba

Komentari

komentara