Magazin

Rada Manojlović – Bože, kako je moguće da sam toliko lijepa?!

Napisao admin

Od kada se pojavila na sceni “Granda“, Radmila Manojlović važi za prezgodnu cicu, a da je svojih kvaliteta i sama svjesna, potvrđuje i njena skorašnja izjava da ne vjeruje koliko je lijepa i da će se podvrgnuti esetetskoj hirurgiji samo ukoliko joj se samopouzdanje poljulja.


Rada Manojlović (Foto: Cure.ba)

Ja sam prezadovoljna svojim fizičkim izgledom. Pucam od samopouzdanja! Gdje god se pojavim, nastaje muk i sve oči su uvijek uprte u mene. Kada se pogledam u ogledalo, zadovoljna sam. Čak sam nedavno gledala neke svoje stare slike i pomislila sam – bože, kako je moguće da sam tako lijepa – neskromno je rekla Rada.

Pjevačica iz Četereža ističe da, osim što je “sredila” zube, na sebi ništa nije menjala, i da za sada nema u planu da svoj izgled dalje dotjeruje kod plastičnog hirurga.

– Stavila sam fasete jer nisam bila zadovoljna svojim zubima. Oduvijek sam maštala da imam lijep osmjeh i sada ga imam. To sam uradila zbog sebe, a ne zbog publike ili zbog “Grand produkcije”. I ako ikada budem poželjela da odem pod nož, biće to zbog toga što ja to želim i isključivo zbog mog samopouzdanja – iskrena je bila Manojlovićeva.

telegraf.rs

Komentari

komentara