Magazin

Prezgodna je – Ova žena je nevjerojatno lijepa (FOTO)

Napisao admin

Gdje god se pojavila i što god odjenula Jessica Alba plijeni pažnju, no kada odjene ružičastu haljinicu nema šanse da odvratite pogled


Jessica Alba (Foto: Tportal)

Glumica Jessica Alba u posljednje vrijeme ima pune ruke posla oko promoviranja svog najnovijeg filma ‘Sin City: A Dame To Kill’. Tim povodom je stigla i u New York, a njezina pojava nikako nije mogla proći nezapaženo.

Odjevena u vrlo ženstvenu haljinu ružičasto bijele boje, baš onakvu o kakvo sana gotovo svaka žena, Jessica je izgleda predivno. Kroj haljine je u naglašavao dekolte, a duljina do ispod koljena dala je romantični štih.

Uz upečatljivu haljinu Jessica nije pogriješila niti u izboru modnih dodataka, stoga niti ne čudi da ju već dulje vremena nazivaju modnom ikonom i kraljicom ulične mode. Tek srebrne sandale s platformom i visokim potpeticama te mala torbica zebra uzorka zaokružili su ovu kombinaciju poput šlaga na torti.

Kosu je skupila u rep, a prirodu ljepotu naglasila neupadljivom šminkom i ružičastim ružem. Upravo zbog toga Albu bi mogli gledati baš svaki dan.

tportal

Komentari

komentara