Magazin

LJUBAV O KOJOJ PRIČA REGIJA: – Nakon hemoterapije sam imao 48 kg, a ona je…

Napisao admin

Fotografija koja je počela da kruži internetom oduševila je sve bez obzira na godine i pol. Naime, status jednog momka koji je uspio da prebrodi opaku bolest i to zahvaljujući podršci njegove tadašnje djevojke, sadašnje supruge, potpuno će vas raznježiti. On je pored ovog statusa objavio i fotografiju iz najtežeg perioda njegovog života.


Ilustracija (Foto: arhiva)

“Slika 5 dana nakon hemioterapija i jako teške operacije stomaka… moja kilaža oko 55 kg maksimalno. Ja u teškim bolobima.Jasno je k`o zaslužuje moju svu ljubav! Voljela me je i sa 48 kilograma.Voljela me je i bez trepavica i kose.Voljela me je kad sam bio nesnosan, najgori i najbolji.Išla na kraj svijeta za mene.Spavala po bolničkim hodnicima dok sam se liječio!Bežala sa posla i dolazila da spava sa mnom u bolničkom krevetu dok je sestre ne istjeraju.Bilo je dana kada nije spavala po 4 dana i noći.Nikad nije rekla “umorna sam“.

 

Bila je mlada, imala 18 godina i mogla da kaže “ajde bre ćao, šta će mi bolesnik sa rakom“, kao što bi 99% fu*si reklo danas, ali ne, ona je ostala jača nego ikad i pobijedili smo, zajedno.Danas imamo predivnu princezu i planiramo još mnogo malih anđela.Volim te, ljubavi“, riječi su poslije kojih ćete se naježiti.

144

 

ekskluziva.ba

Komentari

komentara