Magazin

Skandal procurio u javnost – ZENIČANINA “TEŠKOG” MILIONE supruga prevarila sa mlađim koji mjesečno zarađuje 480 maraka?!

Napisao admin

Britanski tabloid The Sun prije nekoliko dana objavio je priču po kojoj je rođenog Zeničanina, igrača Liverpoola Dejana Lovrena (27), supruga Anita (27) prevarila sa mlađim momkom koji mjesečno zarađuje 200 funti (preračunato, oko 240 eura ili 480 konvertibilnih maraka). Navodno je to bio i razlog zobg kojeg Lovren, koji nastupa za Hrvatsku, nije igrao na nedavnom EURU 2016 u Francuskoj. No, taj mladić tvrdi da veći dio priče nije istinit…


– Puno mi je štete naneseno izbijanjem ove afere. Zgrozila su me nagađanja na Internetu da sam ja prodao priču britanskom tabloidu. Nisam i ne znam tko je to učinio, kaže Dario Torbić (25), piše “24sata“.

Karlovčanin je akter skandala u kojem se našao zbog ljubavne veze s Anitom Lovren (27), suprugom igrača Dejana Lovrena (27). Fotografija na kojoj oboje leže goli i gledaju se zaljubljenim pogledima razljutila je defanzivca Liverpoola, inače rođenog Zeničanina. Britanski tabloid prozvao je Darija najobičnijim “drvosječom” koji mjesečno zarađuje smiješan iznos naspram Lovrenove zarade.

– Nije istina da sam šumar koji zarađuje samo 200 funti. Imam firmu u kojoj radi 40 ljudi – kaže Dario.

Njegova familija navodno vodi četiri firme, od kojih je jedna vlasnik poznate zagrebačke pizzerije. Na Darija je registrirana firma koja se bavi uzgojem dinja, lubenica te korjenastog i gomoljastog povrća. Torbić i Lovren su nekad zajedno igrali u Karlovcu, gdje se Dejan doselio kao izbjeglica iz Bosne i Hercegovine.

Igrač engleskog Liverpoola je često, kažu prijatelji, ručao kod Darijevih roditelja, koji su ih vozili na treninge. Obojica su kasnije u Zagrebu upoznali Anitu te su se svi počeli zajedno družiti. Lovrenova supruga i Dario već su tada, kažu prijatelji, pokazivali međusobne simpatije, no Anita je na kraju odabrala Dejana koji se ludo zaljubio u nju.

Nakon što je prije više od godinu dana dobila poruku da su Lovrena vidjeli s tajanstvenom plavušom na aerodromu, Anita se preko društvene mreže javila prijatelju iz tinejdžerskih dana. Počela se dopisivati s Dariom i planula je stara ljubav. Afera je počela krajem prošle godine kad su se prvi put našli u hotelu u Liverpoolu, gdje Dejan igra. Zajedno su putovali u Španiju, a on joj je, kažu prijatelji, kupio skupocjenu bundu. Na Anitu je navodno potrošio više od 50.000 eura.

Putovanja je, tvrde prijatelji, plaćala i ona karticom koju joj je na korištenje dao Dejan. Plaćala je privatne letove.

Kako pričaju prijatelji, oboje su se jako zaljubili, a Anita je Dariju obećala ostaviti supruga. Otišla je poznatom zagrebačkom advokatu kako bi s njim dogovorila razvod. Dario je navodno nagovarao Anitu da iz stana pokupi svu zlatninu te Chanelove i Hermesove torbice kako joj ih ne bi uzeo Lovren.

Anita je na kraju priznala Dejanu aferu s Darijem nekoliko dana nakon što je ostavila Karlovčanina. Doznala je da on nije takav kakvim joj se cijelo vrijeme predstavljao.

Gospođa Lovren je, kako kažu prijatelji, mislila da je Dario “bogataš koji živi na rubu zakona”, a to ju je privlačilo. Karlovčanin je bio u zatvoru zbog pljačke zlatare u zagrebačkom shopping centru. Odležao je dvije godine u Glini. Lovren je cijelom situacijom ostao šokiran i htio je ostati s Anitom koja mu je tvrdila da s Darijem nije spavala, nego da su se samo viđali i dopisivali.

Familija i prijatelji nagovaraju Dejana i Anitu da sačuvaju brak zbog djece Elene (3) i Josipa (1).

Osim s Anitom Lovren, Dario Torbić je imao vezu i s Marikom Tomljanović (28), s kojom ima trogodišnjeg sina.

Krčanku su zbog svodništva 2011. osudili na godinu dana zatvora uslovno.

Cijela ova afera je najviše zbog djece pogodila Lovrena koji s Anitom brine o djeci.

Dejan i Anita su zajedno od 16. godine. U sedmom mjesecu 2012. par je prvi put izmijenio vjenčane zavjete, a crkveno su se vjenčali godinu dana kasnije. Tokom ove godine mediji su već pisali da imaju krizu u braku.

Defanzivac Liverpoola je nakon vjenčanja s Anitom u časopisu izjavio kako može naći bolju ženu od Anite, ali da mu je “ona suđena” i da je ludo zaljubljen u nju.

haber.ba

Komentari

komentara