Magazin

ŠOKANTNO – STRAVIČNA SLUČAJNOST MONSTRUOZNOG UBISTVA: Vanesa je otišla na trčanje, ubili je kao Jelenu!

Napisao admin

Menadžer Gugla Vanesa Markot (27) pronađena je mrtva u stravičnom stanju nakon nestanka. Ona je krenula na trčanje po šumi u blizini kuće njene majke i od tog trenutka joj se izgubio svaki trag. Baš kao i Vanesa, Jelena Marjanović je ubijena dok je bila na trčanju na nasipu, što je mnoge podsjetilo upravo na ovaj zločin.


Njeno tijelo je pronađeno nago i spaljeno u šumskom području Masačusetsa. Policija sumnja da je ona silovana, a zatim ubijena, ali nije objavila detalje. 

– Duboko smo šokirani i ožalošćeni, a naše misli su sa njenom porodicom i prijateljima – piše u saopštenju Gugla.

Policija je saopštila da je Vanesa imala opekotine na svojim rukama, stopalima i glavi. Istraga o ovom ubistvu je u toku.

– Okolnosti zločina su užasne – rečeno je iz policije.

Autopsija je zakazana, a iz policije su rekli da za sada nije jasno da li se radi o nasumičnom ubistvu, ili je ona bila namjerna žrtva.

Kompanija “Gugl” je izrazila saučešće porodici ubijene žene.

Prošle nedjelje je u Kvinsu takođe jedna žena ubijena dok je džogirala, ali policija kaže da za sada ništa ne povezuje ova dva slučaja i istrage oba ubistva su u toku.

Da podsjetimo, pjevačica Jelena Marjanović je ubijena prije više od četiri mjeseca, a ovaj misteriozni zločin još uvijek nije rasvetljen.

Njeno tijelo je pronađeno 3. aprila na teritoriji opštine Palilula, na nasipu u Crvenki, dan nakon što je njen suprug prijavio nestanak pjevačice. Na njenom tijelu bile su vidljive povrede nanijete tupim predmetom.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara