Magazin

Samo 3 znaka: Supruga iz snova potražite putem horoskopa

Napisao H. H.

Za neke muškarce horoskop tvrdi da su fatalni, neke karakteriše kao mamine sinove, a ima i onih, koji u braku postaju muževi za poželjeti.

Vodolija

Iako se teško upuštaju u emotivnu vezu, kada jednom zavole, muškarci Vodolije, svojoj ženi pokloniće cio svijet. Svoju suprugu oni će maziti i paziti, a potrudiće se i da joj ni jedan dan ne bude monoton. Oni imaju samo jednu manu, veoma su osjetljivi i ponekad ih pogađa svaka riječ, pa u nekim situacijama, žena mora pronaći balans, kako ne bi naljutila i povrijedila svog partnera.

Lav

Muškarci rođeni u ovom znaku veoma su harizmatični i žene ih često smatraju nepopravljivim ženskarošima, ali kada svoje srce obećaju jednoj ženi, ona postaje centar njihovog svijeta! Njih osvajaju žene slične njima, borbene naravi i čvrstih stavova, a za takvu, oni će uraditi sve.

Škorpija

Iako do one prave, oni zavode mnogo djevojaka, muškarci Škorpije, u braku postaju veoma posvećeni i odani. Svojoj ženi su posvećeni u svakom smislu, a ljubavlju i strašću obasipaju ih svakodnevno! Jedino sa čim se teško mire je povrijeđena sujeta, pa biste morali da obratite pažnju na svoje riječi i postupke, ukoliko je vaš partner rođen u ovom znaku, piše “Lepota i zdravlje“.

Komentari

komentara