Magazin

Nije krio svoje emocije! – Da je Borina mnogo mlađa supruga ovo znala, možda se ne bi udala

Napisao admin

Kada je napisao knjigu "Šta je pesnik hteo da kaže", Bora Đorđević je još bio u ljubavi sa drugom suprugom Aleksandrom. Tada je izjavio: "Ona je u svakom slučaju čarobna žena i ja sam vrlo srećan i zaljubljen pored nje."


Foto:arhiva

Bora se sa 28 godina mlađom Aleksandrom venčao 2009. godine. ali je vezu sa njom započeo 2007.

Njegova prva supruga Dragana je nađena mrtva 2007. godine u svom stanu u Beogradu. Njih dvoje su se upoznali krajem sedamdesetih godina, u vreme kada je „Riblja čorba“ tek postajala popularna. Bora i Dragana su se razveli mesec dana pre njene smrti.

Bora i Aleksandra su se upoznali u Americi, gde je ona živela, a on je bio na turneji. Aleksandrina i muzičareva ljubav bila puna trzavica, nekoliko puta su se razilazili, a  u njihov se brak svojevremeno umešala i izvesna Kaća koju je Bora ubrzo ostavio i vratio se Aleksandri. Njihov brak je okončan pre dve godine i Bora je odmah priznao da ima novu devojku – Dubravku i to u Sloveniji.

– Bori želim sve najbolje i mnogo sreće sa novom devojkom – rekla je tada Borina bivša – Aleksandra.

– Zaista se nikad nisam bolje osećao, non-stop sam na relaciji Srbija – Slovenija, postoji žena u Sloveniji koja mi je ukrala srce! Kad nismo zajedno, ne silazim s telefona. Zaljubljen sam, nemam šta da krijem, neka zna ceo svet! – rekao je 2014. Bora.

Pre tri dana muzičar se u tajnosti venčao sa Dubravkom u opštini, a nakon toga sa prijateljima otišao na ručak u jedan restoran.

Bora i Dubravka

Bora i Dubravka, Foto: Screenshot

Nadamo se da je Dubravka spremna na turbulencije koje brak sa poznatim muzičarem nosi, bar sudeći prema dosadašnjim primerima. Aleksandra bi joj sigurno bila koristan sagovornik na tu temu.

 

24satq.rs

Komentari

komentara