Magazin

Detalji smrti Male nevjeste – Šta je glumicu natjeralo na samoubistvo?

Napisao admin

Javnost je juče šokirala vijest da je mlada indijska glumica Pratyusha Banerjee pronađena mrtva u svom stanu u Mumbaju nakon što je izvršila samoubistvo.


Bolivudski mediji javljaju da je 24-godišnja televizijska zvijezda posljednjih mjeseci bila u velikoj depresiji zbog veze sa vjerenikom Rahulom Raj Singhom. Par je uskoro trebalo da se vjenča, ali je Pratyusha odlučila da okonča svoj život, piše “Tračara“.

Na društvenim mrežama hiljade fanova izrazilo je saučešće porodici mlade glumice, a među njima je bilo i mnogo poznatih ličnosti koji su sarađivali sa Pratyushom. Čuveni bolivudski reditelj Karan Johar je na Twiteru napisao: “Ovo je tako tužna vijest…ali i alpel za porodice i prijatelje onih po kojima depresija nije bolest…Počivaj u miru…” Doktor Kumar Vishvas je izjavio: “Tragičan kraj jedne vesele, energične i talentovane djevojke. Zauvijek ćeš nedostajati na indijskoj televiziji, Anandi”.

Pratyusha je slavu u rodnoj Indiji stekla ulogom u seriji Mala nevjesta, u kojoj je glumila Anandi do 2010. do 2013. godine. Nakon toga, počela je da se pojavljuje u rijaliti programima. 2012. godine je učestvovala u petoj sezoni indijske verzije Ples sa zvijezdama, a godinu dana kasnije u Bigg Bossu, indijskoj verziji Velikog brata.

gh

Decembra prošle godine objavljena je vijest da se vjerila sa kolegom Rahulom Raj Singhom, a on je govoreći o njihovoj ljubavi nedavno izjavio: “Nakon što smo toliko dugo glumili zajedno u seriji, shvatio sam da možemo da provedemo i cijeli život zajedno. Naša veza je dokaz da stara izreka da se suprotnosti privlače nije tačna, jer smo mi isti u svemu. Zato i nema mjesta svađi u našoj vezi. Nama je najveći blagoslov to što jedno drugom čitamo misli”. Par je svoju vezu ozvaničio u rijaliti šou Power couple i tokom snimanja su djelovali veoma zaljubljeno. Međutim, nakon Pratyushine tragične smrti pojavili su se navodi da je Rahul nju nedavno ostavio jer je bio zaljubljen u drugu djevojku sa kojom se i vjerio, kao i da je prethodno bio oženjen, a ta je to saznanje natjeralo glumicu da okonča svoj život.

Ali, najšokantniji detalj ovog tragičnog događaja je informacija koju su prenijeli izvori koji su se našli na licu mjesta u bolnici u koju je Pratyusha dovezena nakon samoubistva. Njeno beživotno tijelo je, naime, dovezao lično Rahul, a zatim odmah pobjegao zajedno sa njenim telefonom. Prema pisanju bolivudskih medija, policija je otvorila istragu i planira da ispita Rahula o pojedinostima koje su dovele do ove tragedije.

Pratyusha je početkom godine optužila osmoricu muškaraca da su je napali u njenom stanu pretvarajući se da su policajci, ali su optužbe povučene. Izvori bliski preminuloj zvijezdi kažu i da je ona u skorije vrijeme bila ‘veoma depresivna’ zbog veze sa Rahulom. Na društvenim mrežama glumica nije bila aktivna od novembra mjeseca, a posljednji status koji je naspisala bio je izjava saučešća žrtvama terorističkih napada u Parizu.

cure.ba

Komentari

komentara