Magazin

Zabava – Vanbračni sin Miroslava Ilića dolazi iz Njujorka da upozna oca?!

Napisao admin

Devin Antonović (30), vanbračni sin folk pevača Miroslava Ilića, krajem nedelje će iz Njujorka doputtovati u Beograd s majkom Mirjanom kako bi pokušao da se upozna sa svojim ocem!.


Pevačev sin se veoma potresao zbog smrti dede Živote Ilića, pa je i želja da mu ode na grob ubrzala njegov dolazak u Srbiju, piše Kurir…. 

 

“Devin je svestan kakav stav prema njemu ima Miroslav i da će biti teško da se sretne s njim. Ali od toga ne odustaje jer želi da upozna oca, koji ga je video poslednji put kada je imao 18 meseci. On bi bio najsrećniji kad bi Miroslav pristao na taj susret. Takođe planira i da ode u Mrčajevce kako bi dedi na grobu zapalio sveću“, tvrdi dobro obavešteni izvor…. 

 

Devin je pokušao da se vidi s ocem 2008. godine, ali mu to nije pošlo za rukom. Miroslav nije hteo ni da čuje da se sretne sa sinom, za kojeg tvrdi da nije njegov. Zbog toga je, kako je pisao “Svet”,Devin planirao da podnese tužbu sudu u Beogradu kako bi dokazao da mu je Miroslav biološki otac…. 

 

Devonova majka Mirjana će ovog puta iskoristiti boravak u Beogradu kako bi posetila svoje najbolje prijatelje Lepu Brenu i Bobu Živojinovića, koji su joj tri decenije velika podrška…. 

 

“Mira i Devin će otići kod Živojinovića koji jedva čekaju da ih vide. Oni su bukvalno kao familija i njihovo prijateljstvo je za ceo život”, kaže izvor ovog lista život”, kaže izvor ovog lista…. 

 

svet

Komentari

komentara