Magazin

Ovo je čovjek koji je pištoljem ubio svog sina (Ko je bio momak kojeg je ubio njegov otac)

Napisao H. H.

Na području općine Novi Grad Sarajevo sinoć se desila stravična tragedija kada je Mujaga Ivazović, penzionisani policajac, ubio svog 37-godišnjeg sina Semira Ivazovića

On je priveden u Tužilaštvo KS i trenutno se vrši kriminalistička obrada.Prema ranijim navodima, ubistvu je prethodila porodična svađa
Ko je bio momak kojeg je ubio sinoć njegov otac
Semir je bio super momak. Intenzivno smo se družili i viđali ovdje. Bio je omiljen u našem društvu, uvijek spreman za šalu. Izgubili smo velikog prijatelja.
To nam pričaju prijatelji Semira Ivazovića (37), Sarajlije kojeg je sinoć u 20:35 na sedmom spratu zgrade u ulici Hasana Sućeske u naselju Saraj-Polje, ubio otac Mujaga Ivazović, inače penzionisani policajac.

Ekipa portala Radiosarajevo.ba bila je danas na Saraj-Polju, gdje je razgovarala s njegovim prijateljima s kojima se Semir družio.

Najviše slobodnog vremena su provodili u caffeu Alf u ovom sarajevskom naselju

„Bio je dogovor da se nađemo ovdje, ali ga u 20 sati nije bilo. Čuli smo za pucnjavu i ubrzo je stigla vijest da je Semir ubijen. Niko od nas ne zna šta se dogodilo. Nikome i nije jasno da je Semir ubijen, a sve što se priča su nagađanja i gluposti“, kaže jedan od Semirovih drugova s kojima se družio dok nam pokazuje zajedničku fotografiju s jednog od druženja u ovom sarajevskom caffeu.

Svi njegovi prijatelji kažu da za Semira imamu samo riječi hvale.

„Bio je momak i po… Dolazio je ovdje, sa svima se družio i nikada nije posvađao. Žao nam je što je završio na ovaj način. Znam da je i oca volio“, dodaje drugi naš sagovornik.

Kažu nam da je Semira nedavno zadesila tragična sudbina – ostao je bez majke.

„Majka mu je nedavno preseila na Ahiret. Išlo smo svi na dženazu, bilo nam je teško,a i njemu samom najteže. Dobro znam da je pomagao oba roditelja. I ocu je pomagao, koji je bio u penziji, brinuo se o njima. Čuo sam da je otac Mujaga nedavno imao srčani udar, i Semir nije dolazio u caffe na druženje, jer se brinuo o njemu nakon što mu je umrla majka. Ovo je pretužno“,piše Radiosarajevo

Komentari

komentara