Magazin

Lepa Brena – Sinovi su mi džentlmeni, oduvijek sam prezirala dripce i primitivce

Napisao admin

Osim što i dalje suvereno gospodari muzičkom scenom, folk zvezda i vlasnica “Grand produkcije” Lepa Brena uspela je da i u privatnom životu ima titulu dobre supruge i majke, u čemu joj je nedavno naročito odao priznanje Bobin sin iz prvog braka Filip Živojinović, kada joj je čestitao rođendan na društvenim mrežama.


“Deco, ne slušajte šta vam pričaju o zlim maćehama. Moja je najbolja na svetu”, istakao je Bobin sin iz veze sa Zoricom Nakić, koja sa svojim drugim suprugom, Filipovim očuhom Ivom, takođe živi u Beogradu. U prazničnom intervjuu za “Hello!” pevačica se priseća trenutka kada je prvi put ugledala Bobinog sina Filipa i opisuje smešne i dramatične situacije iz života njihove petočlane zajednice, koja nam je otvorila vrata doma na Bežanijskoj kosi…. 

Kakva vam je komunikacija sa sinovima kada je reč o njihovom emotivnom životu? Da li vam dopuštaju da se umešate i vi i da li traže savet od vas?… 

“Vaspitavala sam ih da budu džentlmeni, da se fino odnose prema devojkama, da imaju manire, jer sam uvek prezirala dripce i primitivce. Savete odavno ne traže, jer su dovoljno veliki da sad sve sami znaju, ali i kada nešto prokomentarišu preda mnom, meni je to beskrajno simpatično i slatko. Te ljubavne priče, taj zanos i sve to uvek mi izmami osmeh na licu. Ponekad volimo da izađemo zajedno, da im mama bude “in” u nekom fensi klubu, pa mi to bude dodatna satisfakcija da još umem da se dobro zabavim, samo sada po standardima nove generacije…. 

Često vam sinove povezuju sa starletama, a budući da su mladi i da izlaze u klubove, šta vi kažete na to?

svet

Komentari

komentara