Magazin

Bivši partneri – Dok se Severina udavala Milan Popović vjerio Slađu!

Napisao admin

Dok mu se bivša draga udavala poznati biznismen Milan Popović poklonio bakarni prsten drugoj


Nakon što je bivša učesnica „Parova“ Slađana Petrušić javno priznala da je tri dana provela sa Milanom Popovićem u jednom hotelu u Beogradu, otišla je i korak dalje, pa se bliskim prijateljima pohvalila kako je od „kralja bakra“ dobila prsten. Ali nije to bio ni zlatni ni dijamantski, kakav bismo očekivali od jednog kralja, već više simboličan dokaz naklonosti prema svojoj novoj devojci. Naime, Slađa je od Milana dobila bakarni prsten!

 

Pevačica iz Hrvatske poverila se prijateljicama da sa Severininm bivšim sve ide kao po loju i da je upravo taj poklon dokaz.

– Slađa nam je ispričala kako je izgledalo druženje s Milanom u hotelu. Poverila nam je čak i da joj je tokom boravka u „Parovima“ slao cveće nekoliko puta, kao i korpu sa svežim voćem. Po izlasku su otišli u hotel, gde joj je poklonio bakarni prsten i sad se svima hvali time. Verovatno je to neka fora, u najbolju ruku, neka simbolična izjava ljubavi jer, koliko znam, takav nakit ne košta više od hiljadu dinara – govori Slađina bliska prijateljica.

 

U želji da dobijemo potvrdu za navode do kojih smo došli, pozvali smo Petrušićevu, koja je ne samo potvrdila naša saznanja već nam je rekla da je Milan i bivšoj devojci Severini poklonio isti prsten.

– Kad je Severina dobila bakarni prsten, pokupila je kofere i otišla, a ja to ne nameravm da uradim. Za mene je taj prsten najvredniji! – rekla nam je Slađa.

 

Kako dalje saznajemo, Slađa i Milan mnogo vremena provode zajedno otkako je ona izašla iz „Parova“, a kada su razdvojeni, stalno su na vezi.

kurir.rs

Komentari

komentara