Magazin

Popularna pjevačica – GOCA TRŽAN: Mnoge hoće da mi otmu muža!

Napisao admin

Pop pevačicu i dalje muvaju frajeri, ali njoj to nije važno jer je zadovoljna i ima pažnju svog supruga, koji je i dalje na meti žena iako znaju da je zauzet


Goca Tržan odavno nije imala bolju godinu: deo je velikog muzičkog šou-programa, njeni nastupi su zakazani mesecima unapred, a veliku ljubav s bubnjarem svog benda Rašom Novakovićem krunisala je brakom. Medeni mesec proveli su u Tokiju, a nakon povratka, pričali smo s Gocom najviše o njoj i Raši i njihovom odnosu, za koji kaže da se nije promenio otkako su potpisali papir. Sve je savršeno.

– Osim što smo „muž i žena mačka pečena“, ništa se nije promenilo. Uglavnom je sve isto jer dugo živimo zajedno i navikli smo jedno na drugo. To je više onako energetska i formalna promena. Nama je zaista lepo i uživamo svakodnevno. Zajedno učestvujemo u svemu i najbolje se poznajemo.

Jeste li krenuli s veštačkom oplodnjom i postoji li mogućnost da zatrudniš u skorije vreme?

– Što se toga tiče, još nema novosti. Bolje me pitaj da li imamo redovan seks. Imamo (smeh). Bebu planiramo sledeće godine jer sada imamo mnogo poslovnih obaveza i nekih stvari koje moramo da zaokružimo do sledećeg leta. Kada sve to završimo, onda ćemo krenuti u tu akciju. Nažalost, beba ne može tek tako da nam se desi, moramo da je planiramo, hteli to ili ne. Zato moramo biti potpuno opušteni i bez trunke stresa kako bi sve urodilo plodom. U dubini duše se nadam da ću biti srećna.

Da li se plašiš da nešto ne krene po zlu?

– Nisam imala strah ni kad sam skočila s padobranom, nemam ni od ovoga. Kad nešto mnogo želiš, onda se maksimalno daš. Želim da ponovo postanem majka. Strah je najgori ljudski neprijatelj, a ja se trudim da strahove nemam.

Pita li te Lena kada ćeš joj roditi brata ili sestru?

– Naravno. Trenutno je u toj fazi i kaže mi: „Nemoj samo da spava i plače u mojoj sobi.“ Njeni vršnjaci kod kuće imaju bebe, pa se uglavnom u školi žale kako ih smaraju. Lena je jedna pametna devojčica i znam da jedva čeka da dobije brata ili sestru.

Priča se da si u krevetu prava vatra. Kakav je seks s Rašom?

– Ha-ha-ha. U našem slučaju seks nije na prvom mestu, ima mnogo bitnijih stvari koje nas povezuju. Mi smo veoma zaljubljeni, a to pokreće sve ostalo, tako da nam je i seks odličan.

Plašiš li se da će jednog dana razlika u godinama između tebe i Raše praviti problem u vašem braku?

– Moguće je da će Raša jednog dana možda poželeti da ima mlađe ribe, ali to i ne mora da se desi. Ne želim da razmišljam o tome jer može samo da pogorša moje trenutno raspoloženje, a od toga se stvaraju bore, a ja neću da ih imam. To je stvar koju neću moći da sprečim. Neću unapred da pravim dramu. Ako dođe do toga, polako, nije smak sveta. To je normalna pojava za ljude. Ako Raša bude imao potrebe za nekim drugim ženama, ja sam mu rekla da bez ikakve drame ima slobodu da ode gde god bude poželeo, ja mu neću praviti problem i poželeću mu sve najbolje. Ja ću se uvek snaći, mogu sebi naći dečka.

 

Muvaju li te frajeri iako znaju da si udata?

– Da, ali nisam od onih žena kojima je to važno, niti mi to previše laska zato što sam zadovoljna i ne fali mi pažnja. Mislim da žene i muškarci prave te gluposti zbog flertovanja i seksovanja jer im fali nečija pažnja.

 

Znači li to da nikad nisi došla u iskušenje da prevariš muža?

– Apsolutno ne. Sigurna sam u sebe i znam da neću žaliti ni za čim što sam propustila.

 

Nakon povratka s medenog meseca iz Tokija posvetila si se snimanju nove pesme.

– Tačno. Pesma ima zanimljiv naziv „Gradske kučke“ i posvećena je mom sadašnjem partneru. Nekako se mnoge kučke vrte oko njega, ali njegova mladost mene čeka oberučke.

 

Mogu li te kučke da ti ga preotmu?

– Nemam pojma. Mogu da pokušaju, ali ja se radujem toj borbi.

Šta si sve spremna da uradiš kada bi u tvom prisustvu neka devojka startovala Rašu?

– Pa iskrena da budem, ne bih ništa izvodila. Pustila bih ga zato što je to vrhunac ljubavi. Mislim da su ljubav i razumevanje na prvom mestu, ali ako on želi da prihvati nečije flertovanje ili nešto više od toga, ja ne mogu da ga zadržim.

Da li bi mu oprostila prevaru?

– Oprostila bih, ali ne bih zaboravila i sigurno ne bih ostala s njim. Oproštaj nema veze s tim, on se pre svega tiče tvog ličnog mira.

Koji je najlepši poklon koji si dobila za svadbu pored koverti s parama?

– Većina parova prvo veče broji pare, ali nas dvoje to nismo radili prve bračne noći (smeh). Od našeg druga trenera dobili smo duplu sliku na kojima je karikaturista nacrtao mene s mikrofonom, a Rašu s bubnjevima. To nam je baš drago i jedva čekamo da se preselimo u veći životni prostor i da je okačimo na zid. Dobili smo mnogo lepih stvari i baš bi mi bilo bez veze da sad nabrajam poklone jer su zaista svi predivni i korisni. Ljudi su se potrudili da nam poklone nešto što će nam koristiti, a što će nam ostati kao draga uspomena. Raša i ja materijalno možemo mnogo stvari da obezbedimo, ali beskrajno hvala i onima koji su nam ostavili novac.

Trenutno su rijalitiji najpopularniji u Srbiji, a još više ljubavni parovi koji su u njima. Da li bi bila deo toga s Rašom?

– Ne, ali možda i da za sumu s kojom bismo rešili životno pitanje, a moje životno pitanje se rešava milionima, tako da ne verujem da neko ima te pare da nam da. Međutim, čak i da ima, nisam sigurna da bih dozvolila sebi da se, na primer, za milion evra blamiram. Ne znam. U „Survajver“ bih išla i za džabe jer je to druga vrsta rijaliti programa, a što se tiče ovih drugih, nisam sigurna. Nikad ne reci nikad. Ja to i ne gledam, niti čitam novine, ne znam ni ko je sve u rijalitijima. Mene ne interesuje šta se tamo dešava, jednostavno nije moj svet.

Pokazuje li Lena talenat za muziku?

– Ne pokazuje, hvala bogu. Nemoj me pitati da li bih je podržala u nekom muzičkom takmičenju, podržala bih je naravno u svemu, ali nju pevanje zaista ne zanima.

kurir.rs

Komentari

komentara