Magazin

Pročitajte cijeli e-mail koji je Severina poslala Milanu: Ti si zlotvor, povraća mi se od tebe! Imaš masnu kosu, lud pogled i zagađuješ ovaj svijet!

Napisao H. H.

Milan Popović podnio je prijavu za nasilje u porodici protiv pop zvijezde Severine Kojić zbog e-maila koji mu je poslala. A evo zašto su se opet posvađali.

– Milan je napisao Severini da je odveo dijete na redovno previjanje stopala zbog infekcije koju ima već neko vrijeme i konstatovao da mu ona nije javila vrijeme kada je malenom Aleksandru bio zakazan pregled. Nakon njegovog mejla Severina je na Popovićev račun iznijela salvu uvreda. U pitanju su gnusne izjave, koje su neprimjerene jednoj majci maloljetnog djeteta – kaže izvor i otkriva sadržaj mejla koji je Kojićeva poslala Popoviću, piše “Svet“.

Mi vam mejl prenosimo u cjelosti.

– Ti nisi zdrav, moraš na liječenje, nije ti dobro, nevoljeno si dijete i zbog toga Aleksandru stvaraš psihoze. Od mog sina želiš da napraviš bolesnika. Milane, ti si lud i mahnit čovjek, ne znaš da budeš roditelj. Imaš perfidan i zločest um, a na kraju ispadaš glup. Opsjednut si sa mnom, želiš da me vidiš po svaku cijenu, pa makar to bilo i na sudu.

– Ti si manijak i psihopata jer nisi zdrav. Jednostavno, ti si mali bijednik, nula od čovjeka. Rado bih te nalemala po tim g**narskim kostima. Takve bijednike koji to rade ženi i djetetu siluju u zatvoru. Ti si najniži stupanj organizma, nekoliko stepena veći od amebe, i zagađuješ ovaj svijet. Ti si biće koje se nije razvilo u čovjeka. Jesi zlotvor, ali i Hitlera je neko volio, a budući da si napravio Aleksandra, zaslužuješ malo mog vremena. Imaš masnu kosu, lud pogled i u tebi čuči leglo gnjeva i bijesa. Povraća mi se kada te vidim, ali to je moj grijeh. Pomislim u sebi, bolje Milan, nego rak. To je to, odje*i od mene, manijače – tvrdi izvor da je napisala Severina ocu svoga djeteta.

Iako je na račun oca svog djeteta iznijela gnusne uvrede, Severina je u mejlu koji je poslala Popoviću pohvalila samu sebe, tvrdeći da je mali Aleksandar uspješan dječak, isključivo zbog nje, otkriva izvor.

– Kažu učiteljice da je Aleksandar omiljen u razredu. To je moja zasluga i odgajaću ga da nikada ne postane đubre kao što si ti. Aleksandra sam zaštitila od tvog crnila. Za njega sam spremna da umrem i ponovo oživim. Ti si spreman da zaludiš dijete samo da bi meni napakostio, a Aleksandar će odrasti i shvatiće ko mu je tata. Za mamu već zna. Ja sam njegov heroj, njegova najveća ljubav, oslonac njegovog prvog uzdisaja i uvijek sam tu za njega – napisala je Severina.

Komentari

komentara