Magazin

O NJOJ BRUJI SRBIJA – Dok sam živa, neću otkriti ime oca mog djeteta!

Napisao admin

Misteriozna Dušica Jevđenović (24), koja danima puni novinske stupce pričama o svojoj vezi s uticajnim političarem s kojim navodno ima i dijete, riješila je da prvi put, otvoreno za “Alo!”, ispriča sve detalje ove ljubavne veze! Ona tvrdi da je kao savjetnica u Vladi zaposlena već četiri godine, koliko ima i njen sin, i otkriva kako sa samo 24 godine uspijeva da živi na visokoj nozi i u luksuzu.


 Identitet oca mog djeteta neću otkriti dok postojim. Moj advokat ima DNK sina i javno će ga saopštiti ako se meni nešto dogodi. Tačno je da sam bila u ljubavnoj vezi sa moćnim političarem, ali više nismo zajedno. On je korektan prema meni i sinu – objašnjava Dušica i dodaje: 

 

– Ništa nisam dobila na lijepe oči. Sebe smatram sposobnom i uticajnom osobom. Istina je da sam neke stvari dobila od partnera, ali dosta sam uspjela sama da zaradim u marketingu, ali i pomažući majci oko tekstova pjesama koje je pisala. Sarađivala sam sa dosta uspješnih i poznatih ljudi iz našeg javnog života. U Vladi radim odgovorno već četiri godine. Da se nisam dobro pokazala, ne bih ostala na toj poziciji. 

alo

Komentari

komentara