Magazin

PRVA VEZA POSLIJE SMRTI MUŽA – Goga Sekulić u šemi sa poznatim …

Napisao admin

Košarkaš Nikola Peković je Gogi Sekulić poklonio sat od 30.000 eura. Pjevačica se odmara na Crnogorskom primorju, gdje dane provodi na plažama, a skupocjeni roleks koji je dobila od NBA zvijezde ne skida sa ruke čak ni kada se kupa.


Goga Sekulić

– Goga je sat dobila na poklon od Nikole Pekovića. Bukvalno ga ne skida sa ruke. Da li zato što joj se mnogo sviđa ili se možada plaši da joj ga neko ne ukrade, ne znamo, pričaju dobro obaviješteni izvori.

 

Podsjetimo da je Peković slab na pjevačice i da su ga mediji dovodili u vezu sa Sandrom Afrikom, Milicom Todorović. Da između Goge i Pekmena ima nešto više od prijateljskog odnosa bilo je sumnjivo još dok je sadašnji centar Minesote igrao u Partizanu. U to vrijeme su često viđani zajedno, a navijači Partizana spjevali su i pjesmu o njihovom odnosu.

 

Goga i Nikola su se nakon nekog vremena ponovo sreli u Sutomoru na nastupu Ace Lukasa. Sekulićeva je sa svojim društvom bila na ovom koncertu, a tu se zatekao i Nikola sa svojim društvom. Poslije nekog vremena, veliki buket ruža praćen sa nekoliko boca šampanjca, stigao je u separe Gogi i njenoj ekipi.

 

Da li je Goga proročki pjevala pjesmu se*si biznismen ili sada mora da snimi novu, nešto u stilu NBA zvijezde?

alo

Komentari

komentara