Magazin

TRI MJESECA NAKON ŠTO JE POGINULA PJEVAČICA AMILA HASANOVIĆ – Njen dečko na svom Facebook profilu objavio…

Napisao admin

Mlada bh. pjevačica i učesnica showa “Zvijezda možeš biti ti“ Amila Hasanović je drugog dana februara poginula nakon što je sletjela u nabujalu rijeku Bosnu. Ona je prema ranijim navodima namjerno sletjela u rijeku, a čemu je prethodila svađa sa dečkom. Porodica stradale pjevačice je optužila mladog Elmana za njenu smrt, a on je samo rekao kako se ne osjeća krivim, te da razumije Amilinu porodicu kojoj kao i njemu, ostaje neizbrisiv bol u srcu.


Inače, Alija Hasanović, otac pjevačice Amile koja je, prema izvještaju MUP-a ZDK, poginula u saobraćajnoj nesreći u naselju Seoča kod Visokog tvrdio je da se ona ubila.

 

Porodica stradale pjevačice za njen tragičaj kraj krivi Elmana Omića. Ovaj mladić, inače kamerman, s Amilom je bio u vezi 13 mjeseci. Amilin otac tvrdi da je Elman bio ljubomoran u vezi te da je kontrolirao kćerku.

 

S druge strane Omić je za “Express” izjavio kako ne osjeća ni najmanju krivicu za Amilinu smrt.

 

– Jedino mi je žao što nisam bio u blizini da je spasim. Tog jutra smo se posvađali, ali ništa strašno. Savjest mi je čista – izjavio je on tada za Express.

 

Sredinom maja, nešto više od tri mjeseca nakon što je poginula Amila, Elman je na svom Facebook profilu objavio njenu pjesmu “Sat koji stoji“, a za koji je urađen i spot. Pretpostavlja se da je spot snimao upravo Elman. U opisu ove objave, on je stavio: 

 

– “Elmane kad me vise ne bude zelim da ostane nesto iza mene, zelim da me ljudi pamte, da me ne zaborave“ to si rekla kad sam te pitao zasto toliko zelis da snimis ovu pjesmu. Eto duso ostavila si pjesmu ostavila si i uspomene, ne brini mi koji te volimo pamticemo te po pjesmi i osmjehu i necemo te nikad zaboraviti…“, napisao je Elman. U nastavku vam donosimo pjesmu. 

 

ekskluziva

Komentari

komentara