Magazin

Kaća ostavila dečka: “Mislila sam da je on čovjek koji može da me isprati, ali pogriješila sam!”

Napisao H. H.

Kaća je sa Nikolom bila skoro osam mjeseci, a raskid je došao iznenada.

Jedna od najatraktivnijih srbijanskih pjevačica na javnoj sceni, Katarina Grujić, nedavno je raskinula svoju vezu sa Nikolom V. i to zbog ljubomore.

Kaća je sa Nikolom bila skoro osam mjeseci, a raskid je došao iznenada. Ona je dugo pokušavala da svog izabranika skriva od očiju javnosti, ali kada su mediji saznali njegov identitet, sa ponosom ga je predstavila na društvenim mrežama.

Ipak, ovoj romansi je sada došao kraj, a pjevačicina prijateljica je otkrila da on nije bio dovoljno jak da isprati njen karakter.

– Kaća još nije našla čovjeka koji je jači od nje i koji je spreman da je podrži. Muški ego je veoma osjetljiv, a Kaća ne zna da prepozna pravog muškarca – rekla je Kaćina drugarica.

Grujićeva je potvrdila da je njena veza sa Nikolom okončana, te je kao glavni razlog za raskid navela njegovu ljubomoru.

– Ne volim da pričam ružne stvari o čovjeku sa kojim sam bila, to bi značilo da ružno pričam i o sebi. Nikoli i meni je bilo lijepo i zaista sam mislila da je on čovjek koji može mene da prati, ali definitivno sam pogriješila. U početku je sve bilo okej i bilo je dosta razumijevanja, ali onda se to promijenilo. Nismo imali izlaza i odlučili smo da je najbolje da prekinemo našu vezu. Ljubomora je strašno opasna stvar i ja bježim od toga, samo ću to reći – rekla je Katarina, piše “Alo!“.

Komentari

komentara