Magazin

Na ljetovanju – Ovu Zvezdu Granda je zaveo grčki milioner!

Napisao admin

Zanosno tijelo pjevačice Katarine Živković koje šeta crnogorskim plažama pravi je lijepak za muškarce, pa je tako na njen stas pao i jedan grčki političar. On ja Kaću zapazio na nastupu grčke zvijezde Antonisa Remosa, koji je u Budvi, gdje pjevačica ljetuje.


Katarina Živković (Foto: arhiva)

– Kaća je bila na koncertu sa drugaricama, kada je za njen sto mladi političar poslao flašu šampanjca i cvijeće za svaku od njih. Malo kasnije im se pridružio i odmah pokazao simpatije za Kaću. Direktan kao i većina Grka, pozvao je da sutradan bude gost na njegovoj jahti, koja je usidrena u Porto Montenegru. Njoj su se dopali njegovi maniri, pa je pristala, ali nije ni slutila da će na jahti biti samo njih dvoje. Iznenadilo ju je i to što joj je Grk sam poslužio večeru i ponašao se prema njoj sa punim poštovanjem. Sjedili su na palubi skoro do jutra – kaže naš izvor blizak pjevačici.

 

– Pošto je on morao da se vrati u Grčku zbog situacije u zemlji jer je jedan od saradnika na formiranju finansijskog plana, pozvao je Kaću da mu se pridruži na Mikonosu početkom avgusta. Ona je priznala drugaricama da joj se političar baš dopao, ali još razmišlja da li da prihvati poziv i pridruži mu se na krstarenju grčkim ostrvima – dodaje naš izvor.

 

Kada smo pozvali Živkovićevu kako bi nam potvrdila priču i otkrila ime atraktivnog političara, ona je tajanstveno odgovorila.

 

– Ne mogu bez vas novinara na miru ni da letujem. Javiću vam ako budem uspjela da pomognem Grčkoj da prevaziđe krizu – uz zagonetan osmijeh nam je poručila Kaća, iznenađena što znamo šta se ovog ljeta zbiva na jahtama u Crnoj Gori.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara