Magazin

Poznata pjevačica – Selma Bajrami ljuta: Iznervirala se pa na Facebooku objavila…

Napisao admin

Selma Bajrami je nedavno održala svoj prvi nastup u Beogradu, ali sa njega izgleda i ne nosi baš najljepše utiske. Naime, na njenom nastupu se pojavila Maca Diskrecija koja tvrdi da joj je upravo Selma idol. Njih dvije su zajedno zapjevale na bini zbog čega je napravljena opšta pometnja.


Selma Bajrami (Foto: arhiva)

Neki su komentarisali čak da je ovo bio Macin nastup, što je iznerviralo Selmu. Tim povodom, pjevačica se oglasila na svom Fejsbuk profilu. Ona u svom statusu nikog nije imenovala, ali iz njenog ljutitog statusa se može zaključiti na koga je mislila.

 

“Eh, ovako, dragi moji… Kao što je već poznato, održala sam svoj prvi koncert u Beogradu. Oduševljena sam prijemom publike i organizacijom. Ovo ću sada da kažem, prvi i zadnji put. To je bio moj koncert  i niko drugi nije nastupao! Kada mi neko kaže da voli moje pjesme i da sam mu idol od malih nogu, ma kakva ta osoba bila u očima drugih, neću je otjerati niti biti gruba prema njoj. I za vašu informaciju ja nisam pogledala ama baš ni jednu emisiju od dotične gospođice za razliku od većine vas koji ste visili ispred TV ekrana jer vas je to zabavljalo. Zato me poštedite lažnog moralisanja i stavljanja u koš s nekim osobama. Dobro znate ko sam ja i na koji način sam izgradila sebe i svoju karijeru. Tačka“, napisala je pjevačica.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara