Magazin

Ceca otvoreno o svom ljubavnom životu – Otkrila zbog koga blista!

Napisao admin

Pjevačica Ceca Ražnatović u posljednje vrijeme je zastupljenija u medijima, budući da je proslavila punoljetstvo sinu Veljku, ali i krsnu slavu Sveti Nikola. Mnogobrojni poznati su prisustvovali slavlju, a ona je otkrila da je, kada se ugase kamere, sasvim obična žena, kao i sve druge.


ceca

– Tako nam se namjestilo da imamo dosta slavlja, da nas je puno u medijima, da više ne znam iz kog ću frižidera iskočiti. U sopstvenoj kući se plašim da će izletjeti Ceca. Slavu smo proslavili sa porodicom, poslovnim saradnicima, bliskim prijateljima – kaže pjevačica za “Ekskluziv”.

Pjevačica u posljednje vrijeme blista kao da se zaljubila.

– Nisam se zaljubila. Ostati čvrsto na zemlji je jako bitna stvar. Možda ja ne bih bila ovakva kakva sam da nisam okružena pravim ljudima. Prvenstveno porodicom, koja mene nikad nije doživljavala kao zvijezdu, ja sam za njih, ja sam za njih Ceca kao i svi ostali ljudi. Prijatelji me doživljavaju kao jedno normalno i obično ljudsko biće. Kada mi kažu da sam obična i čvrsto na zemlji, to mi je najveći kompliment. Kad siđem sa bine i kada se pogase reflektori, ja sam najobičnija žena kao i sve druge – dodaje pjevačica.

telegraf

Komentari

komentara