Magazin

I NJU JE NAPAO TIJANIN UBICA – Nećete vjerovati kako se sve završilo!

Napisao admin

Instruktorka fitnesa Nataša Nikolić (35) tvrdi da je prošlog leta na Adi Ciganliji izmlatila Dragana Đurića, monstruoznog ubicu Tijane Jurić, koji je bez ikakvog povoda pljunuo na plaži.


Dragan Đurić (Foto: Ekskluziva)

– Bila sam sa drugaricama na Adi i baš sam legla na ležaljku kada je pored mene prošao visoki, krupni mladić i, onako uz put, pljunuo me po butini! Bila sam preneražena i šokirana šta me je snašlo! Nisam mogla da vjerujem! Krv mi je navrla u glavu i onako mahinalno, bez razmišljanja, dohvatila sam punu šaku šljunka i bacila na njega. Iako sam ga pogodila pravo u glavu, nije se ni okrenuo, samo je nastavio da ide pravo… – kaže Nataša za “Informer”
 
Zatim je potrčala za njim i počela da ga bije čime je stigla.

– Udarala sam ga rukama, po glavi… Ne znam ni sama koliko puta! Iako je znatno viši i krupniji od mene, ni u jednom trenutku nije pokušao da se odbrani! Niti je izustio ijednu riječ! Mlatila sam ga čas lijevom, čas desnom rukom, a udarci su odzvanjali. On je sve to ćutke podnosio i kada sam ga dobro izmlatila, bez riječi je otišao dalje – priča Nataša

Ona smatra da je Đurić mogao da je oduva jednim udarcem da je htio da joj uzvrati.

– Ali nije jer je evidentno slabić i kukavica koja ima problem sa ženama! Još tada sam, prepričavajući svima šta me je snašlo, rekla da će taj kad-tad da siluje ili napadne neku ženu. I nažalost, bila sam u pravu – zaključuje Nataša.

telegraf

Komentari

komentara