Magazin

Šešelj otkrio IME čovjeka za kog misli da je ubica Jelene Marjanović!

Napisao A. K.

Ubistvo pjevačice Jelene Marjanović nerazriješeno je i godinu i po dana kasnije, a ovaj tragični događaj tema je na koju se Vojislav Šešelj često osvrće. Upravo to je učinio i pred gostovanje u emisiji Ognjena Amidžića, kada je u razgovoru sa novinarima javno iznio svoj stav o tome, rekavši čak i ko je po njegovom mišljenju 2. aprila 2016. godine ubio Jelenu Marjanović.

Cijela porodica je umiješana. Nema sumnje nikakve. Ja sam ubijeđen da je otac, ali da bi se saznalo treba sve četvoro da budu uhapšeni. Osnovana sumnja postoji i niko me ne može ubijediti, ni tužilac, ni policija, da ne postoji. I onda ih treba držati usamljene, bez dodira jedno između drugog. I, naravno, postoje metode saslušanja, gdje će neko da pukne, sigurno – rekao je Šešelj.

 

Kako kaže, smatra da ubistvo nije riješeno jer su svi mislili da će lako pronaći ubicu?

 

– Mislim da u prvi mah policija tome nije pridala baš veliku ozbiljnost, da su mislili da će to lako da završe. I to je izgledalo lako. Međutim, suočili su se sa monstrumima – rekao je Šešelj.

 

Na pitanje odakle njemu sve te informacije, te da li je njegov lični stav da je umiješana cijela porodica, Vojislav je rekao:

 

– Nemam ja baš potpune informacije, ali ja sam pravnik. Izučavao sam penologiju, kriminalistiku, kriminologiju… Imam i zatvorskog iskustva mnogo – objasnio je.

(Telegraf.rs)

Komentari

komentara