Magazin

ZAR IMA OBRAZA NAKON SVEGA – Evo šta traži Tijanin ubica?

Napisao admin

On bi na slobodu. Viši sud u Subotici odbio je danas žalbu zbog određivanja pritvora branioca Dragana Ðurića (34), osumnjičenog za ubistvo Tijane Jurić (15) iz Bajmoka, tako da Ðurić ostaje u pritvoru do naredne odluke suda.


Ubica (Foto: Ekskluziva)

Vanpretresno krivično veće tog suda donijelo je rješenje kojim je odbijena žalba Ðurićevog branioca na rješenje sudije za prethodni postupak kojim mu je u subotu ujutru određen pritvor

Ðuriću je određen pritvor zbog opasnosti od bjekstva, visine zaprijećene kazne za teško ubistvo za koje je osumnjičen, zbog okolnosti pod kojima je djelo izvršeno kao i zbog uznemirenja javnosti.

U Višem javnom tužilaštvu u Subotici protiv Ðurića se vodi istraga zbog krivičnog djela teško ubistvo u sticaju sa krivičnim dijelom silovanje i prijeti mu kazna do 40 godina zatvora.

On je uhapšen u noći između 6. i 7. avgusta. Priznao da je počinio to krivično djelo i policiju odveo do mjesta na kojem je zakopao žrtvu. Tijana Jurić je nestala 26. jula poslije ponoći, nedaleko od Sportskog centra “Rata” u Bajmoku.

Odmah poslije nestanka u potragu su se, pored srpske, bili uključili mađarska policija, Evropol, Interpol i međunarodni sajt posvećen nestaloj djeci u Evropi.

telegraf

Komentari

komentara