Magazin

Otac uhvatio manijaka kako mu siluje sina – "Pozovite hitnu pomoć, trebat će mu"!

Napisao admin

“Napravio sam od njega krvavu mrlju. Dođite i pozovite hitnu pomoć, trebaće mu“. Ovim riječima je pozvao policiju otac (35), koji je tvrdi da je Raymonda Frolandera (18) zatekao kako seksualno zlostavlja njegovog 11-godišnjeg sina, i to u njegovoj vlastitoj kući, u Daytona Beachu (SAD).


Tučnjava (Foto: Arhiva)

Kada je došla, policija je Frolendera zatekla na podu, bez svijesti i premlaćenog do neprepoznatljivosti. Na pitanje da li je upotrebljeno neko oružje, gnjevni otac je odgovorio “moje stopalo i moja pesnica“, prenosi “Daily mail“.

Otac 11-godišnjeg dječaka tvrdi da je, kada je oko 1 sat popodne svratio s posla do kuće da uzme nešto za jelo, čuo neobičnu buku iz spavaće sobe, i tamo Frolendera zatekao spuštenih pantalona, u seksulnom činu sa svojim 11-godišnjim djetetom.

`Momak ima sreće što vjerujem u Boga – jer bih ga inače ubio“, izjavio je, vidno potresen.

Dječak je tokom istrage ispričao da je tog prepodneva sa drugariam igrao video-igrice, ali da ga je, kada su svi ostali otišli, Frolender odvukao u spavaću sobu i svukao mu pantalone i seksualno ga napastvovao, kao što je to povremeno činio već tri godine.

Frolender je sa zlostavljanim dječakom bio u bliskim porodičnim odnosima, i prijetio mu je da će se nešto strašno desiti ukoliko nekome kaže šta mu je radio.

Nešto strašno se na kraju i dogodilo, ali samom Frolenderu. Nakon što ga je gnjevni otac premlatio, uhapšen je bez prava na kauciju i optužen za seksualno zlostavljanje djeteta mlađeg od 12 godina, naravno tek pošto mu je prethodno ukazana medicinska pomoć.

 

Priznao je sve za šta ga dječak tereti, i sada mu predstoji suđenje, a po svoj prilici i stroga kazna.

 

Dječakov otac nije optužen ni za šta.

avaz

Komentari

komentara