Magazin Video

Šokantno – Lagao majku da radi u fabrici, pa joj priredio iznenađenje života! (VIDEO)

Napisao admin

Iam Bler (31) pripremio je svojoj majci nevjerovatno iznenađenje.


Majka (Foto: Youtube)

Naime, mladi Škot izveo je majku Rondu u jedan restoran kako bi joj saopštio da je posljednje četiri godine studirao psihologiju bez njenog znanja, a ona je za to saznala tek kada se pred njom pojavio u svečanoj odjeći i otkrio joj da će tog popodneva diplomirati.
Lagao majku da radi u fabrici, pa joj priredio iznenađenje života! (VIDEO)

Bler je sve to snimio i objavio na Jutjubu a video je odnedavno počeo da se širi društvenim mrežama.

– Ideja je najprije bila da joj ne otkrijem sve dok ne upišem fakultet, ali onda se malo razvuklo – našalio se Bler koji je četiri godine vodio dvostruki život i čak uvjeravao majku da radi u fabrici za preradu ribe.

– Postajalo je sve bizarnije, a laži su postajale sve zapetljanije. Govorio sam da radim različite poslove i odsijedam u hotelu u Pertu, a postalo je stvarno komplikovano kad je počela da me ispituje o kolegama sa posla – kaže Blair koji se za psihologiju odlučio jer, kako kaže, mnogo njemu bliskih ljudi boluje od neke psihičke bolesti.

Iznenađenje je još veće jer je Liam prije toga već studirao, ali napustio je fakultet kako bi se posvetio muzici što je njegovu majku razočaralo.

– Rondu je ovo oduševilo. Četiri je godine govorila: “Sve to školovanje, a gubi vrijeme u fabrici“ Bio je to veliki šok i lijepo iznenađenje – zaključuje njegova baka Agnes Gerou.

alo.rs

Komentari

komentara