Magazin

Imala udes – Liječenje Dragane Mirković se zakomplikovalo!

Napisao admin

Zvijezda narodne muzike Dragana Mirković, koja je pre 15 dana imala udes sa suprugom Tonijem, još uvijek je u bolnici, gdje se oporavlja od teške povrede kičme.


Dragana Mirković (Foto: Arhiva)

S obzirom na to da se do sada nije oglasila, pjevačica je juče odgovorila na poruke lista Alo!, ali kratko, jer je sve vrijeme pod nadzorom tima ljekara.

Uz nadu da se već oporavila, novinari su je pitali kako se osjeća, ali je ona rekla da je još uvijek hospitalizovana.

– Oprostite, ali još sam u bolnici i ne mogu trenutno ništa opširnije da vam kažem. Pozdravljam vas – kratko je odgovorila Dragana.

Kako Alo! doznaje, ona je očekivala da će se mnogo brže oporaviti, ali se sam tok liječenja iskomplikovao, pa će do daljnjeg ostati u bolnici u Beču, gdje je smještena u jednom od apartmana.

Doktori su nakon udesa mislili da su povrede blaže, ali su ubrzo utvrdili teže povrede kičme kod Dragane, zbog čega će oporavak, kako procjenjuju, trajati tri mjeseca.

Pored utega i lijekova koje pije za bolove, pjevačicu po svemu sudeći očekuje i period terapija, vježbi i masaža. O njoj, na odeljenju ortopedije, brine tim ljekara, među kojima su najbolji stručnjaci.

Dragana i njen suprug Toni imali su saobraćajku 8. juna, kada su se vraćali u Beč, gdje inače žive.

– Dragi naši, želimo da vas obavijestimo da su Dragana i njen suprug Toni imali lakšu saobraćajnu nezgodu. Hvala bogu pa nije ništa ozbiljno, ali će im biti potrebno desetak dana oporavka – stajalo je dan nakon nesreće u saopštenju njihovog PR tima, kada su svi mislili da su posljedice njihovog udesa blaže.

alo.rs

Komentari

komentara