Magazin

SVI SU BILI UVJERENI DA MALA PORODICA ŽIVI KAO U BAJCI – A onda se dogodila užasna tragedija!

Napisao admin

Svi su bili uvjereni da mala porodica živi život kao u bajci. Ona lijepa i simpatična, on zgodan i bogat, dječak veseo i omiljen u društvu.


Majka i sin (Foto: Ekskluziva)

Tragedija je šokirala sve ljude koji su ih poznavali. Manekenka je jastukom ugušila svog šestogodišnjeg sina, a onda sebi zarila nož u srce jer je bila uvjerena da će je njen bogati muž napustiti.

Tijela Elize Kolodziej (27) i sina Alexandra pronašao je muž Sebastian u njihovoj kući, u bogatoj četvrti Varšave (Poljska).

Prijatelji i komšije bili u šoku, opisujući ih kao idealnu porodicu koja je živjela kao u bajci.

Nakon što je jastukom ugušila sina koji je spavao, Elena je otišla u kuhinju gdje je uzela nož, vratila se u spavaću sobu sina Alexandra i onda se izbola.

Ona je bivša manekenka koja je diplomirala na poljskom elitnom univerzitetu.

Na fotografijana na njenoj Facebook stranici smiješi se, mazi svog sina na tropskom odmoru, a dječak se igra ispod palmi i u hotelskom bazenu.

– Bila je visoka, lijepa i ljubazna, a on je uspješan, bogat i zgodan, njihov sin je bio sretan, bezbrižan dječak koji je bio veoma popularan među drugom djecom – kaže jedan komšija.

 – Bili su idealna porodica koja je živjela život kao iz bajke.

Eliza je patila od depresije i počela je posjećivati psihijatra nakon što je postala opsjednuta strahom da će je muž napustiti.

– Imala je bogatog muža i bojala se da će ostati bez ičega ako je on napusti – kaže jedan porodični prijatelj.

– Posljednjih mjeseci nije izlazila, prestala je viđati se s prijateljima. Živjela je u zlatnom kavezu i nije se mogla nositi s tim.

– Preliminarni rezultati pokazuju da je žena ugušila sina, a onda počinila samoubistvo – kažu iz ureda Tužilaštva, a istraga se i dalje nastavlja.

doznajemo.com

Komentari

komentara