Magazin

Ksenija Pajčin je 2 dana pred smrt hitno tražila Draganu Mirković: Zbog toga pjevačica i danas nosi tešku ranu na srcu

Napisao H. H.

Pjevačica Ksenija Pajčin, koja je prije devet godina tragično nastradala kada ju je tadašnji dečko Filip Kapisoda ubio a potom i izvršio samoubistvo, 3. decembra napunila bi 42. godine. Tim povodom oglasile su se poznate ličnosti i njeni prijatelji, kod kojih tuga ne jenjava

Dragana Mirković otkrila je da ju je Ksenija samo nekoliko dana pred smrt hitno tražila, a kako nisu uspjele da razgovaraju – to joj i danas veoma teško pada.

– To je bila jedna preslatka i najlejpša devojčica. Imala je 15 godina kad je počela da sarađuje sa mnom, kada je počela da igra u grupi. Ja nikada nisam vidjela lepšu djevojčicu”, rekla je u “Premijeri, vikend specijalu – Dragana Mirković.

– Dva dana prije nego što je tragično preminula imala je emisiju kod nas na televiziji. Tada je rekla mom voditelju: ‘Molim te, reci Dragani da me pozove, imam nešto jako važno da joj kažem’. On mi nije rekao tog dana, nije mi rekao ni sutradan, kada me je nazvao, rekao mi je da smo je izgubili. Ja nikad neću saznati šta je važno imala da mi kaže. Ostalo mi je to kao da je nešto trebalo da uradim za nju, ne znam šta je bilo. To će mi ostati rana na srcu definitivno – ispričala je pevačica.

I novinarka Ljiljana Stanišić prisjetila se pevačice.

– Bila je velika zvijezda u to vreme, prije deset godina, pjevačica o kojoj su svi pisali. Bila je buntovna, zanimljiva, drugačija, vesela, vedra, nasmijana, uvijek bi imala neku interesantnu izjavu. Donijela je neki svjetski duh kod nas, svi su gledali u nju, koji će potez da napravi. Bila je mila, a u isto vrijeme je bila i izazovna, mnogi su uzdisali za njom – rekla je ona, pa otkrila da netrpeljivost između porodica Pajčin i Kapisoda nije prestala.

Ksenijina majka nije u dobrim odnosima sa porodicom Filipa Kapisode.

– Ne može da se kaže da su u odličnim odnosima. Mržnja je na neki način prestala onog trenutka kad se Ksenijin ujak Nikola čuo i vidio sa Filipovim ocem. Ksenijina mama i Filipova porodica još nisu stupili u kontakt, prema mojim saznanjima. I jedna i druga porodica su zavijene u crno, teška tragedija ih je pogodila, nijedna porodica nije kriva za to što se desilo, glavni akteri su platili cijenu toga – rekla je Ljiljana.

Zaposleni u osnovnoj školi koju je Ksenija pohađala takođe su otkrili neke detalje o srbijanskoj pjevačici koji do sada nisu bili poznati.

– 1991. završila je osmi razred, bila je osmo šest. Bila je jako lijepa, ali i prilično nemirna, imali smo određenih problema sa disciplinom, ali mislim da je to normalno za taj uzrast. –

Nakon osnovne, Ksenija je upisala Petu beogradsku gimnaziju, prenosi “Informer“.

Komentari

komentara