Magazin

UŽAS – Otišla na ugradnju silikona, a kada se probudila zatekla…

Napisao admin

Tjan Hui iz Kine, još 2002. godine ugradila je silikonske implantate u grudima da bi podigla samopouzdanje kada je otkrila da je muž vara sa mlađom ženom. Međutim, kada se Tjan probudila prošle nedjelje, implanti su joj se pomjerili i skliznuli do stomaka i leđa.


Operacija (Foto: Ilustracija)

Zato su hirurzi morali hitno da izvrše operaciju i zamijene implantate. Takođe, su otkrili da su joj stari implanti napravljeni od poliakrilamida, koji je zabranjen za korišćenje u te svrhe.

Tjan je otkrila da su joj implanti klizili već neko vrijeme, i to sve više i više iz dana u dan, a ona se dugo trudila da ih pomjeri nazad. Međutim, u jednom momentu, kada su joj skroz skliznuli u stomak, Tjan se uplašila i otišla kod ljekara.

– Uvijek sam mislila da muž i ja imamo divan i skladan brak, sve dok nisam saznala da me vara sa ženom šest godina mlađom od mene. Iste godine sam otišla do klinike i riješila da povećam grudi da bih dobila na samopouzdanju. Više od deset godina poslije operacije, počela sam da imam komplikacije. Implanti su se pomijerali iz dana u dan, a mene je bilo jako sramota, pa sam ih stalno vraćala nazad. Jednog dana sam se probudila i silikoni su mi skroz skliznuli. Uplašila sam se i jako me je boljelo – rekla je Tjan.

SILIKONI URAĐENI OD ZABRANJENOG MATERIJALA

Silikonski implanti koje je Tjan nosila, kako su ljekari otkrili, urađeni su od polikarilamida koji je zabranjen još od 2006. godine. U ekstremnim slučajevima, ovaj materijal može i da izazove rak.

dnevno.rs

Komentari

komentara