Magazin

ZVEZDA GRANDA SE PRESTRAVILA – Kada se probudila ujutro i pogledala u ogledalo doživjela šok! (FOTO)

Napisao admin

Poznata pjevačica Katarina Grujić imala je nedavno pravu dramu kada su je izujedali komarci, zbog čega je imala nekoliko otoka na svom tijelu. Naime, Kaća se ujutru probudila i vidjela nekoliko crvenih otoka na svom tijelu, a nakon što je posjetila ljekara, dijagnostifikovali su joj alergiju od ujeda komaraca i dali joj specijalni melem da maže.


Katarina Grujić (Foto: Ekskluziva)

– Kaća se veoma uplašila kada se jedno jutro probudila i vidjela koliko su joj se ruke i noge nadule i kako ima crvene pečate po tijelu. Odmah se požalila svojim roditeljima i otišla u dom zdravlja, gdje su joj rekli da je dobila alergiju od ujeda komaraca, što ju je još više uplašilo. Ipak, doktori su je malo smirili i rekli joj da pije lijekove i da će posebnim melemom, koji joj prepiše, otoci spasti već za nekoliko sati – izjavio je za „Alo!” izvor blizak pjevačici.

U namjeri da saznamo kako se sada osjeća, kontaktirali smo sa pjevačicom, koja je potvrdila naša saznanja.

– Evo me kod kuće, ne pitajte me ništa. Mažem svašta nešto na tijelo, izujedali su me komarci i dobila sam alergiju. Naduli su mi se lakat i stopalo, ne mogu nijedne cipele da obujem. Ne znam šta ću da radim, ovo je strašno – izjavila je Kaća, koja je isto veče nastupala na jednom beogradskom spavu, a već tada su joj plikovi spali, te je mogla normalno da funkcioniše.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara