Magazin

Doktori nisu mogli vjerovati – Žena se probudila s bolom u stomaku, sat vremena nakon…

Napisao admin

Katherine Kropas probudila se u utorak sa oštrim bolom u stomaku. Ovo je trebalo da bude tipičan dan na poslu za 23-godišnju djevojku, koju je, međutim, čekalo veliko iznenađenje, prenose američki mediji.


Katherine Kropas je zbog bolova u području abdomena otišla u bolnicu, da bi svega sat vremena nakon što je doznala da je trudna, rodila djevojčicu tešku pet kilograma i dugu 58 centimetara.

 

– Osjetila sam oštar bol u donjem dijelu leđa. Imam visoku toleranciju na bol, ali ovo bi na skali od 10 bila devetka – ispričala je.

 

Ona je u bolnici South Shore u Weymouthu (Massachusetts, SAD) uradila niz analiza kako bi se pronašao uzrok bola. Njen partner Dan Keefe (40) je bio sa njom.

 

Prvo je test krvi pokazao da je trudna pet nedjelja, što za Katie i nije bilo veliko iznenađenje.

 

– Primijetila sam da su mi članci na nogama otekli i bilo je malo krvi. Međutim, nisam znala da je termin pred vratima. Dan me pitao me da li da nazove moju mamu. Rekla sam mu da bi vjerovatno trebalo da to uradi – istakla je Katherine.

 

Manje od sat vremena nakon što je testom potvrđena trudnoća, Ketrin je carskim rezom rodila djevojčicu kojoj su dali ime Ellen Olivia Keefe.

 

– Definitivno smo presretni – rekla je majka, dodajući da joj je sada zdravlje bebe u prvom planu. Majka i dijete iz bolnice trebaju izaći u nedjelju, a planiraju vjenčanje i slavlje povodom rođenja djevojčice.

doznajemo

Komentari

komentara