Magazin

Provjerite kako vaš znak prašta – Kada i kako će vam oprostiti koji horoskopski znak

Napisao admin

Koji ste horoskopski znak vi i vaš frajer? Pogledajte ovdje kako će izgledati vaše razmirice pod utjecajem zvijezda…


Prepiranje (Foto: Cure.ba)

Ovan će vam oprostiti kada vidi iskreno kajanje

Ovnove nije teško uvrijediti, ali na svu sreću oni nisu zlopamtila. Ako ste ih jako uvrijedili, vrlo je moguće da nekoliko dana neće razgovarati s vama, ali nakon nekog vremena i tvrdoglavi ovan će popustiti. Ovnovi cijene iskrenost, a oprostit će vam jedino kada procjene da se stvarno kajete.

Bik oprašta samo prijateljima

Biku nikako, ali nikako ne dirajte ego. Ukoliko se osjete ugroženo, mogli bi vas zauvijek izbrisati iz svog života. Temperamentni su i osvetoljubivi. Bik je izuzetno odan i vjeran, stoga isto očekuje zauzvrat. Oprostit će vam, ali mora znati da ste iskreni i uvijek tu za njega.

Blizanci lako opraštaju

Blizancima je jezik često brži od pameti, pa će to znati prepoznati i kod drugih. Neće vam zamjerati, a oprostit će vam ako im je stalo do vas. Najlakše opraštaju poslije nekoliko iskrenih riječi u romantičnoj atmosferi.

Raku je potrebno mnogo truda za oprost

Rakovi su skloni promjenama raspoloženja, a vole se i osvetiti za stvari koje su im nanijele bol. Teško će vam oprostiti nevjeru ili odavanje njihove tajne. Oprostit će samo ako vidi da ste se jako potrudili i dobro mu objasnili zašto se kajete. Mali znak pažnje također nije na odmet.

Lav – Ko? Šta? Gdje? Kako?

Lavovi ne razmišljaju mnogo o svojim postupcima pa se često iznenade kada im kažete da vas je nešto povrijedilo. Kada dođe do svađe, samo se povuku i ne miješaju se. Rijetko se ispričavaju, ali ni ne očekuju ispriku. Kod Lavova je najbolje da se svi pretvaraju kao da se svađa nikada nije dogodila.

Djevici se jasno i glasno ispričajte

Prevrtljive Djevice su tvrdoglave i često osvetoljubive. Njima se teško iskupiti za svoje pogreške, jer one često preuveličavaju sve što se događa. Od svakoga tko je zabrljao žele jasnu i glasnu ispriku, kojom će se potvrditi da su bile u pravu. Tek tada će prestati s preuveličavanjem u svojoj glavi i razmišljanjem o osveti.

Vaga je kraljica drame i igre

Vage će vam napraviti dramu oko svega, one to jednostavno vole. Neće dobro podnijeti nikakav sukob u njihovom životu. Ako tražite oproštaj od njih, imajte na umu da se vole igrati „toplo-hladno“. U jednom trenutku bit će spremne sve vam oprostiti, a već u drugome će se predomisliti. Njihovo razmišljanje možete potaknuti poklonom uz iskrenu ispriku.

Škorpionu treba puno vremena za oprost

Škorpioni su tvrdoglavi, osvetoljubivi i teško opraštaju. Često zbog toga prekidaju prijateljstva i veze. Potrebno im je da drugima pokažu kako s njima nema šale. Mogu proći i godine prije nego što progovore s vama. Škorpioni dobro reagiraju na bilo kakvu pomoć u uspinjanju na društvenoj ljestvici, pa ako ih pozovete na dobar tulum ili ih upoznate s pravom osobom, imate dobre šanse za oprost u bližoj budućnosti.

Strijelac razmišlja razumno

Oni uvijek opraštaju svima, jer misle da svatko zaslužuje drugu priliku. Oni će svaku priču sagledati iz svih uglova. Ako im objasnite zašto niste bili iskreni prema njima i ako uvide da ih niste namjerno povrijedili, oni će vam bez problema oprostiti. Rasprava o problemu je nužna i iako lako praštaju, nećete izbjeći raspravu.

Jarac je spreman i na zlobne tračeve

Jarčevi su izuzetno ponosni i osvetoljubivi, pa ne opraštaju lako. Vole ogovarati i često će oni, koji su ih povrijedili, biti na meti njihovih zlonamjernih tračeva. Zbog toga se većina nas boji povrijediti Jarca, jer znamo da nam on vrlo lako može uništiti ugled. Podmićivanje bilo kakve vrste, hranom, poklonom ili novcem, popravit će raspoloženje vašeg povrijeđenog Jarca.

Vodenjak, uz malo truda dobit ćete oprost

Vodenjaci opraštaju njima važnim ljudima, jer sebe smatraju izuzetno moralnim i poštenim ljudima. No,ako ste izrazito negativni i nepovoljno utječete na njih, oprost i nastavak veze bit će teško ostvarivi. Vodenjaci ponekad kažu da su vam oprostili, iako u stvari nisu, ali moguće ih je uvjeriti ako im dokažete da ste vi krivi i iskreno se ispričate.

Ribe stavljaju ponos ispred svega

Ribe su jedan od najponosnijih znakova u horoskopu. Teško praštaju izdaju i prijevaru, a čak i ako oproste, distancirat će se od vas. One su vođene svojom intuicijom, i ako osjete da vam trebaju oprostiti, oprostit će vam, a ako ne, onda će se potruditi da nestanete iz njihovog života.

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara