Magazin

Karleuša opalila po estradi – Poslije Ivana, Dare i Seke, Karleuša tužila i Lukasa

Napisao admin

Zbog toga što je jednoj kandidatkinji u ''Zvezdama Granda'' rekao da ''falšira kao Jelena Karleuša'' – pjevačica je tužila i Acu Lukasa, koji se tako pridružio spisku tuženih na kojem su Dara Bubamara, Seka Aleksić, Ivan Ivanović…


Jelena Karleuša (Foto: Cure.ba)

Karleuša je protiv Ivanovića podnijela tužbu zbog mnogobrojnih prozivki na račun njenog lika i djela, protiv Seke zbog indirektnog napada u blogu koji Aleksićeva već neko vrijeme vodi, a Lukasa tuži zbog pomenutog komentara. 

– Opšte je poznato da se javne ličnosti koriste imenom Jelene Karleuše zarad sopstvenog marketinga, a da Jelenin lik medijima donosi gledanost, čitanost i tiraže. Ipak, postoji ona granica koja kada se pređe postaje linč i nepravda. Kada kontinuirani napadi na jednu ženu, majku i umjetnicu koja traje skoro dvije decenije i važi za jednog od najtiražnijih i najpopularnijih imena na ovim prostorima postanu toliko učestali, kolektivni i neljudski da je jedino rješenje sud – saopštenje je Karleušinog tima.

Jelena Karleuša tužila je voditelja Ivana Ivanovića i TV “Prvu” – 46 puta, tako da će ovo biti 47. tužba zbog klevete. Aca Lukas, kome je Karleuša bila gost na tri koncerta u Beogradu i Novom Sadu, biće tužen zbog, kako kaže Karleuša, „klevete izrečene na TV Pink”. 

Jelena se povukla iz javnosti, neće davati nikakve izjave i radi na povratničkoj pjesmi – kaže njen PR tim.

blic.rs

Komentari

komentara