Magazin

"Severina trening" – U rekordnom roku do savršenog tijela bez celulita (FOTO)

Napisao admin

Bedra su simbol ženstvenosti i putenosti kojemu pridajemo veliku pažnju. Kako je ovaj dio tijela omiljeno 'skrovište' za celulit s tendencijom spuštanja u nemilosrdnoj borbi sa silom teže, ovaj dio tiejla zahtjeva posebnu pažnju, odnosno ciljano i predano vježbanje.


Severina (Foto: Zadovoljna.hr)

Kako je Severina kratkim haljinama otkrila vretenasta i čvrsta bedra potražili smo savjet njezinog osobnog trenera koji nam otkrio kako svaka žena uz malo volje može primijeniti trening popularne zvijezde na vlastitom tijelu i pri tome postići fantastične rezultate

Ključ za tajnu kako i nakon kasnih 30-tih bedra održati u formi i bez celulita prije svega se nalazi u vježbanju.

Funkcionalni trening usmjeren na jačanje snage mišića i postizanje kondicijske izdržljivosti, način je na koji Severina tijelo priprema za naporne scenske nastupe. Njegov rezultat je izvrsna tjelesna forma s pažnjom usmjerenom na izdužene i čvrste bedrene mišiće.

Odlazak na trening tri puta tjedno pod nadzorom osobnog trenera Marka Pape Severina prakticira već duži period, a uoči nastupa u sklopu nove turneje udvostručuje ritam vježbanja.

On se sastoji od ciljanih vježbi za jačanje snage mišića koje se izvode na T-rex spravi za vježbanje i sklopu vježbi ‘marinci’ usmjerene na kondicijsku spremu i snagu.

Drugi ciklus treninga uključuje ciljane kardio vježbe kojima se postiže kondicija, a izvode se na veslačkom ergometru, orbitreku i biciklu.

Vježbe osmišljene za Severinu usmjerene su na rad mišića cijelog tijela zbog prirode njezinog posla, dok za čvrsta bedra Marko Papa otkriva posebne vježbe.

‘Za izdužene i čvrste bedrene mišiće preporučam pak ciljano izvođenje 3 zlatne i najjednostavnije vježbe koje prakticira i Severina, a primjerene su za svaku ženu i vježbanje kod kuće’.

Na prvom mjestu su čučnjevi, potom iskoraci i na kraju marinci (3 uzastopne vježbe koje uključuju do deset ponavljanja na način da se izmjenjuju čučanj, sklek i skok).

Svaku pojedinačnu vježbu potrebno je izvesti u tri navrata po deset ponavljanja, Marko ističe kako spomenuti trening u rekordnom roku daje rezultate čak i ako se do sada niste kontinuirano bavili sportom.

zadovoljna.hr

Komentari

komentara