Magazin

Ovaj horoskopski znak dominira u muško-ženskim odnosima

Napisao H. H.

Niko ne može da im kaže ne…

One su toliko zanosne i neodoljive da je najveći procenat brakova u staračkim domovima sklapan upravo sa ženama ovog znaka. A u pitanju je: Blizanac!

Žena Blizanac je zabavna, društvena, magična i provokativna. Ne zazire od upoznavanja novih ljudi i nije uobražena, ali nema puno interesa za duge ljubavne veze.

Nepredvidiva je i svoju društvenu i ljubaznu masku vrlo brzo može zamijeniti distanciranom i arogantnom. Od potencijalnog partnera zahtjeva mentalnu kompatibilnost da bi bila zainteresovana, jer ova dama ne dozvoljava igru sa njenim tijelom nekome ko nije sposoban da je izazove intelektualno.

Intelektualno radoznala, komunikativna, duhovita, briljantna, žena Blizanac je i velika mondenka. Nema tog otvaranja izložbe, pozorišne premijere, značajnog skupa, koji bi ona mogla da propusti, ako joj to ne nalaže i sama njena profesija.

Neprestana želja za novinom kod Blizanaca dovodi do razarajućeg efekta na budžet (njen ili muževljev, svejedno) i do često ekscentričnog izgleda koji je istovremeno i rezultat egzibicionizma tipičnog za Blizance.

Ona konstantno prilagođava sve sopstvenim potrebama i to pokušava i sa partnerom. Promjena je veoma važna za njen život i njen psihički razvoj.

Spremna je da upotrebi i sva ‘ženska oružja’, svoj šarm i privlačnost da bi dobila ono što hoće. Ova dama se lako zaljubljuje i zato teži ka tome da ima više od jednog ljubavnika istovremeno.

Jako je komunikativna, prepredena i u stanju da svojim šarmom opije svakog ko sa njom stupi u razgovor.

Komentari

komentara