Magazin

Farma – Žene ugrožene!

Napisao admin

Za opstanak u rijalitiju Farma u nedjelju boriće se čak tri žene: Bebi Dol, Saška Karan i Jovana Nikolić. Saška svašta rekla Staniji. Pohvale svih za Eru Ojdanića.


žene (foto:cure.ba)

Od nedjelje uveče biće jedna žena manje na Farmi. U borbi za opstanak u rijalitiju biće dvije pjevačice i jedna manekenka: Bebi Dol, Saška Karan i Jovana Nikolić.

Svaka od njih nominovana je na različit način. Jovana je još prije nekoliko dana znala da će u nedjelju morati u arenu, jer je prekršila pravila, pa je Zadruga oštro kaznila. Sašku Karan su u borbu poslali farmeri, većinom glasova, odnosno dali su joj dvostruko više štapića nego drugom slugi, Eri Ojdaniću, a Bebi Dol su nominovali gledaoci. 

Dodjela štapića bila je vrlo zanimljiva, a palo je i nekoliko teških riječi na relaciji Saška – Stanija. Interesantno je da su svi farmeri, listom, hvalili Eru Ojdanića, koristeći riječi “vrijedan”, “dobar”, “čovjek za desetku” i slično. 

Na polovini glasanja, odnosno dodjele štapića, izgledalo je da će Era u Arenu, jer je imao pet štapića naspram jednog Saškinog i to joj je dala Ljuba, kojoj je bilo teško da se odluči jer je sa oboje baš bliska. 

Ali, taj Ljubin štapić bila je inicijalna kapisla za preokret. Saški su redom štapiće davali Miki, Danijel, Stanija, Filip maneken, Ša, Memo, Ekrem i gazdarica Radojka. Taj niz samo je nakratko prekinula Goca Božinovska.

Danijel je zamjerio Saški na tome da rangira ljude po vjeroispovijesti, podsjetivši na dodjelu štapića za Uskrs, kada je spasila vesnu Rivas, odnosno kada se odlučila za Ekrema, što je Sašku pogodilo, rekavši da ne dijeli ljude po vjeroispovijesti, već da je pokazala žensku solidarnost na najveći hrišćanski praznik.

Najzanimljiviji je, ipak, bio dijalog Stanije i Saške. Starleta je zamjerila Saški što je stalno ogovara i, uz štapić je počastila pjevačicu komentarom: “Ne volim alapače”. 

Saška joj je uzvratila: “Pa, ja stvarno ne znam ko si ti, go-go igračica, striptizeta, stvarno ne znam, tako sam čula o tebi”.

Pojedini farmeri su zamjerili Saški na tome što se promijenila za 180 stepeni od početka Farme. Tako je Radojka rekla da je Sašku smatrala najboljom drugaricom, ali da se ona potpuno promijenila, ne saznavši razlog.

“Ali, Radojka, nismo mi došli ovdje da se družimo, nego da se igramo, ovo je igra, ovo je šou”, rekla joj je Saška, na šta je Radojka uzvratila: “Je l’ tako? Ako je tako, evo ti štapić!”.

Ekrem se “lomio” kome da da štapić, mada je bilo jasno da to ne može biti Era, koji je: “On je gospodin od početka, lijepi smo za zabavu, a i ide mi rejting kad sam sa njim”. Dakle, i Ekrem je odlučio da štapić da Saški, a njen završni komentar poslije ishoda davanja štapića bio je: “Očekivala sam ovo, klan i dalje funkcioniše”.

Mondo

Komentari

komentara