Magazin Video

Katy Perry – "Imam tolike grudi da moram nositi dva grudnjaka" (VIDEO)

Napisao admin

Pjevačica Katy Perry očito pripada kategoriji žena kojima ne smetaju velike grudi. Štoviše, čini se kako je ponosna na svoje pozamašno poprsje.


Katy Perry (foto: youtube)

Katy Perry navodno voli svoje obline, a prema navodima srednjoškolske prijateljice, popularna je pjevačica oduvijek ponosna na svoje velike grudi. Slavnoj ljepotici godi pažnja koju dobiva od momaka zbog svog pozamašnog poprsja.

Prema priči srednjoškolske poznanice, Katy Perry jednom se prilikom presvlačila s ostalim djevojkama i ispod majice imala dva grudnjaka koje je opravdala veličinom svojih grudi. Lijepa pjevačica navodno je uvijek težila biti u centru pažnje – pogotovo kad je u pitanju tijelo – a bila je i vrlo zabavna i vesela osoba, puna energije i uvijek spremna na nepodopštine.

Sama Katy Perry, s druge strane, tvrdi kako je u srednjoj školi bila sramežljiva te da joj je bilo neugodno jer je imala veliko poprsje. Navodno su joj grudi toliko smetale da ih je vezivala trakom i pritiskala uz tijelo da ne poskakuju. To je činila sve do svoje 19. godine.

tportal

Komentari

komentara