Magazin

U kojem se znaku horoskopa rađaju posebne, privlačne i omiljene žene

Napisao H. H.

Postoje velike šanse da su rođene u znaku Blizanaca, jer upravo ovaj horoskopski znak najčešće zrači nekom magnetnom privlačnošću, energijom ii odvažnošću.

Žene rođene u ovom znaku obično su i vrlo aktivne, vole velika društva i najčešće su ekstrovertne.

Za sebe uvijek tvrde da imaju mnogo prijatelja, ali vam neće reći da im isti ljudi brzo dosade pa vole da mijenjaju društvo.

Žene Blizanci obožavaju flert i vrsne su u tome, ali nemojte da vas to zavara – njih nije nimalo lako osvojiti. Posjeduju mnogo samopouzdanja i svjesne su svojih vrijednosti, a njihov široki opseg znanja i visok koeficijent inteligencije rijetko koga ostave ravnodušnim.

One su najglasnije u društvu, duhovite su i vrlo zabavne, ali nikad ne otkrivaju svoje tajne, pa je njihov privatni život prava misterija, piše “Index“.

Kada se stvarno zaljube, one su spremne potpuno da se predaju muškarcu, a najčešće ih privlače oni koji su totalna suprotnost njima, dakle šutljivi i stidljivi frajeri.

Inače, neke od poznatih dama rođenih u ovom horoskopskom znaku su Anđelina Džoli, Bruk Šilds, Nikol Kidman, Kortni Koks, Kajli Minog, Merlin Monro i Natali Portman.

Komentari

komentara