Magazin

Jelena Karleuša odlazi iz “Zvezda Granda”!?

Napisao H. H.

Na snimanje prve emisije “Zvezde Granda” nakon izbijanja afere sa bh. fudbalerom Ognjenom Vranješom srbijanska pjevačica Jelena Karleuša došla je vidno nervozna i neraspoložena, a to je i te kako uticalo na ostale članove žirija, kao i na sve takmičare.

KOMENTARI
ADVERTISEMENTS

Ništa bolja situacija nije bila ni kada su se upalile kamere.

Pjevačica je i dalje bila negativna, mrzovoljna, a najviše su ispaštali kandidati, koji su redom ostali bez njenog glasa.

“Stvarno sam veoma nervozna i nemam želju da komentarišem čak ni svoje kandidate”, poručila je JK je u emisiji.

Iznenada, Karleušino raspoloženje se naglo promijenilo, i to nakon jedne kratke pauze koju je inicirao Saša Popović. Direktor “Granda” je, prema saznanjima “Kurira“, tada obavio ozbiljan razgovor s Jelenom i predočio joj svoj stav.

“Saša je otvoreno rekao Karleuši kako stvari stoje. Posao ne smije da trpi šta god da se dešava, i to je nešto čime se on rukovodi već decenijama. Možda je bio malo surov prema njoj, ali moralo je tako da bude. Rekao joj je: “Jelena, razumijem kroz šta prolaziš, ali ovako ne ide. Ili se saberi i ponašaj se onako kako treba, ili da napravimo pauzu u saradnji””, rekao je isti izvor i dodao:

“Ona je bila zatečena i samo je promrmljala da će se potruditi, ali je nakon nekoliko minuta na snimanju pokazala da je odlično shvatila njegovo upozorenje. Jasno je da joj pauza nikako ne bi odgovarala s obzirom na to da ju je učešće u “Zvezdama Granda” uzdiglo kada joj je karijera stagnirala. Zato je do kraja emisije bila vidno raspoloženija, više je komunicirala, a čak se povremeno i osmjehivala”.

Komentari

komentara