Magazin

Lijepa kćerka Dina Merlina je nevjerovatno skromna, a nećete vjerovati čime se bavi

Napisao H. H.

Naida, Merlinova kćerka i kruna njegove ljubavi sa Amelom, izuzetno je uspješna i vrijedna djevojka.

Dino Merlin je svojom muzikom dirnuo srca mnogih i postao jedan od najpopularnijih pjevača na našim prostorima.

Njegova ljubavna priča sa suprugom Amelom je posebna, traje 28 godina, a sam Dino je više puta istakao je da je to bila ljubav na prvi pogled. Ipak, nije sve od starta bilo idilično, s obzirom da su se Amelini roditelji protivili njihovoj vezi, jer on je bio siromašan i bez perspektive. Na koncu svega, njihova ljubav i istrajnost je pobjedila, a da nisu pogriješili, pokazuje to što traju već tri decenije.

Sa suprugom Amelom Dino ima dvoje djece, Hamzu i Naidu Dervišhalidović.

S obzirom na to da nisu dio estradnog sveta i ne teže tome da postanu popularni, njihove fotografije sa javnih dešavanja gotovo uopšte ne mogu da se pronađu.

Naida Dervišhalidović okrenuta je informatičkim naukama i internacionalnoj karijeri, a može da se pohvali i završenim postdiplomskim studijama na Oksfordu u Velikoj Britaniji.

Dino Merlin rijetko kada govori o svojoj djeci i njihovim uspjesima za medije, no jednom prilikom istakao je da Naidu ne zanimaju materijalne stvari, te da je prizemna i vrijedna djevojka.

Gepostet von Naida Dervishalidovic am Mittwoch, 6. Juli 2016

Naida je na fotografiji prva sa lijeve strane.

Kako je Merlin ispričao svojevremeno za hrvatsko izdanje lista “Glorija”, njegova kćerka je u djetinjstvu doživjela i nemaštinu i bogatstvo. Ipak, navikla se na skroman život, pa je na pitanje šta bi tata mogao da joj donese iz Pariza ili Njujorka uvijek odgovarala da sve ima, samo da se što prije vrati kući. Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog brata Hamze, koji uvijek ima listu narudžbina, piše “Glossy“.

Komentari

komentara