Magazin

SA 13 IZGUBILA NEVINOST, DO 19 IMALA 40 MUŠKARACA! Jeziva ispovijest žene kojoj je se*s uništio život

Napisao H. H.

Ovo je ispovijest djevojke koja je do 19 godine spavala sa 40 godina, nevinost je izgubila sa 13, a trebalo joj je 17 da potraži stručnu pomoć zbog svoje zavisnosti.

Oduvijek sam se osjećala usamljeno, a jedini lijek za to bio je se*s“, počela je svoju priču Nigerijka.

U svakom trenutku života imala sam pet muškaraca koje sam mogla pozvati da dođu na se*s. Ali i uz njih, tražila sam još. To što sam bila dobra u krevetu, zapravo je bila moja najjača osobina. Tada sam se osjećala vrijednom“, objašnjava Sejda.

Za nju je se*s bio središte života oko kojeg se sve vrtjelo.

Sa 17 je postala zavisna o tome da uz sebe ima da ima muškarca s kojim može da spava. Sa 19 je već spavala sa 40 muškaraca, a njen opasan način života vodio ju je ravno u propast – bila je dva puta na abortusu, imala je nekoliko ozbiljnih infekcija i porodične probleme.

Se*sualnu zavisnost uglavom povezuju s muškarcima, ali, naravno, postoji i mnogo žena koje se bore s ovim problemom. Skoro 13 godina sam živjela u jednom vrlo mračnom, usamljenom svijetu kojeg sam sama stvorila i iz kojeg nisam znala izaći. Nisam znala. Nisam željela. Kada sam se konačno usudila da pobjegnem od svega toga, osjetila sam ogromno olakšanje“.

Zavisnost o se*su je kao i svaka druga i jednako ljude tjera da postanu samoživi, destruktivni i depresivni.

Seji je izgubila nevinost kad je imala samo 13 godina i odmah je ostala trudna. Dijete je rodila sa 14, što je ostavilo velike posljedice na njoj. Briga o njoj i djetetu na sebe je preuzela njena baka.

Tad sam bila sam jako usamljena i željela sam pažnju. Polako sam postajala očajna“, prisjeća se Sejl koja je sa 17 godina upoznala Paula, dečka sa kojim je počela redovno da spavaju, a koji je postao svojevrsna zamjena za njenu usamljenost.

Ali to nije dugo trajalo, pa se sve češće upuštala u potragu za onim koji bi zadovoljio njenu glad.

Kad nisam imala intimne odnose, osjećala sam strašan pad raspoloženja. Bila bih depresivna i frustrirana“.

Sa 17 je rodila drugo dijete, sina Endrjua, a dečku je rekla da je dijete njegovo, iako nije bila sigurna u to. Nakon rođenja drugog djeteta, dala je sve od sebe da mu ostane verna, ali to je značilo da je želela da spava i po nekoliko puta dnevno sa Polom.

Ipak, sva njegova pažnja nije bila dovoljna, i uskoro ga je ponovo počela da ga varam i ostala je još jednom trudna. Ovog puta, odlučila je prekinuti trudnoću.

Do 22. rođendana, imala je hlamidiju dva puta. Uprkos bolestima i deci koja su je čekala kod kuće, ona se svake noći, bez izuzetka, upuštala u potragu za novim plenom.

Ne sjećam se najjasnije života između 25. i 30. godine. Moja zavisnost je uzela maha i sve se dešavalo u nekakvoj sumornoj izmaglici, koja kao da je gasila i to malo života u meni.

U 26. godini je ponovo ostala trudna i još jednom otišla na abortus, nakon kojeg se napila i završila u krevetu sa nepoznatim muškarcem.

Ne znam na koji način sam uspijevala da zadrži posao savjetnice. Bilo mi je vrlo naporno zadržavati kontrolu u kancelariji, a jednom sam čak dozvolila svojim strastima da zavladaju i spavala s kolegom“, ispričala je i prisjeća se jedne situacije kad je zaboravila da plati stanarinu, pa je morala djecu poslati k rođacima.

U 30. je potražila profesionalnu pomoć i prihvatila celibat i tvrdi da je sada konačno povratila kontrolu nad svojim životom.

Ponosna sam na sebe. Program koji sam vježbala me naučio da prepoznam znake i spriječim samu sebe da se ponovo nađem u paklu. Ne planiram da spavam ni sa kim, a ako slučajno sutra naiđem na nekoga ko će me ispunjavati i uz koga ću osjetiti pravu ljubav, što da ne?! Sad sam se konačno oslobodila zavisnosti“, rekla je.

I pored oporavka, svakog dana se budi sa osjećajem krivice i gorkim ukusom kajanja zbog života kakvog je nekoć vodila, piše “Srbija danas“.

Komentari

komentara