Magazin

“PLAĆAM CIJENU ŠTO SAM BIO NEUPUĆEN”: Topalko otkrio zbog čega će biti u gubitku!

Napisao H. H.

Nekadašnji pobjednik “Zvezda Granda” Milan Topalović Topalko otvorio je dušu o svemu što ga je zadesilo nakon što je morao da prekine koncert u “Sava centru”, jer mu je “pukao” glas, da bi potom svima koji su bili na istom obećao drugi, besplatni.

Ovo je bio prvi moj koncert i sad vidim gdje sam sve pogriješio. Vjerovao sam da svako u timu radi svoj posao najbolje što može, ali to nisam smio, jer su na kraju zakazale ključne stvari. Bio sam neiskusan. Ovo sve je nauk za mene – započeo je priču, pa iznio detalje.

Uskoro ću da objavim datum novog koncerta, koji sam već dogovorio da snima RTS. Od organizacije do tehnike sve ću sam da obezbijedim. Trebalo je da dovedem svog tonca i da donesem svoju miksetu. Već u 13 sati na dan koncerta došao sam sa orkestrom da provjerim kako teku pripreme u ‘Sava centru’. Bio sam očajan jer sam shvatio da ništa nije kako treba. Od 16 do 18 sati derao sam se kao magarac, što su stvari kakve sam zatekao. Vjerovatno mi je zato i pukao glas poslije sat i 40 minuta, ali ne kako su neki rekli da se to desilo na početku koncerta. Imao sam koncert prije koncerta faktički i od urlanja i psovanja sam iznemogao. Ton je bio očajan, uprkos preskupoj tehnici koju imaju. Govorili su mi da će srediti, ali se ništa nije sredilo. Mislio sam da njihov mikser od 50.000 eura mora biti bolji od mojeg koji košta 3.000 eura. Ali nije tako, sljedeći put vodim i tonca i nosim mikser – rekao je pjevač za “Blic“.

Nisam imao ton kakav moram da imam. Kristalno jasan, da čujem svakog muzičara i da se ja lijepo čujem. To je jedino što želim. Ne optužujem ‘Sava centar’ zbog neuslova koje su mi priredili, ali jeste bilo užasno hladno, nisam imao ni peškir, ni toplu vodu. Obraz u porodici Topalović nema cijenu. Biću na gubitku jer želim da poklonim novi koncert svima koji su kupili kartu za ‘Sava centar’ i ostali uskraćeni za tih pola sata koliko sam još htio da pjevam, da me nije izdao glas, ali neću da izgubim obraz i dostojanstvo. Sve mogu da izgubim ali to dvoje ne – zaključio je srbijanski folker.

Komentari

komentara