Magazin

Sedmični horoskop od 19. do 25 novembra: Peripetije na ljubavnom planu udaljavanje od voljene osobe

Napisao H. H.

Sedmični horoskop..

Ovan

LJUBAV: Peripetije u vašem privatnom životu nizat će se bez plana i mogućnosti odgode. Okidač će biti potreba za dominacijom ili kontrolom, a ništa nećete moći kontrolirati. Budite strpljivi i tolerantni koliko god možete, te više uvažavajte partnera, piše “Cicimici“.
KARIJERA: Što god se našlo na dnevnom redu, vi ćete biti onaj pokretač ili glas koji će dati završnu riječ bilo da se radilo o važnim odlukama, bilo o redovnim zadacima. Vaši potezi dobit će na težini, pa pazite što radite. Držite se ciljeva.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite u prirodu.

Bik

LJUBAV: Vaša potreba za društvom neće biti jako naglašena, pa ćete radije ostajati kod kuće nego izlaziti. Bit će doduše nekih neformalnih druženja s vama bliskim ljudima i prijateljima, ali značajnijih ljubavnih zbližavanja neće. Vezani će biti dobro.
KARIJERA: Na poslu će se sve više osjećati prava radna atmosfera. Vi ćete vjerojatno uveseljavati druge kad naiđu teže minute. Netko će možda kukati što ima puno posla, ali vi ćete sve okrenuti na šalu. Tako ćete poticati i sebe i kolege.
ZDRAVLJE&SAVJET: Netko će vam postavljati nemoguća pitanja.

Blizanci

LJUBAV: Ako ste u duljoj vezi, imat ćete potrebu za više kretanja. Vašoj najdražoj osobi to se ne mora uvijek svidjeti, pa se potrudite povesti je sa sobom ili objasniti svoju potrebu za društvenošću. Samci će lako nalaziti, ali ne i zadržavati društvo suprotnog spola.
KARIJERA: Možda će vam se u prvi tren učiniti da se vaša znanja i stručnost ne vrednuju onako kako treba. Ipak, u drugom dijelu tjedna postajat ćete sve potrebniji onima s kojim radite. Ne razmišljajte previše, jednostavno radite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerujte u ljepše sutra. Sve je moguće.

Rak

LJUBAV: Oni koji imaju obitelj dane će najradije provoditi s njom. Oni u parovima prolazit će pomalo turbulentno razdoblje gdje će trebati otvoriti karte i jasnije definirati zajednički odnos. Ipak, još uvijek neće sve biti jasno.
KARIJERA: Moći ćete se bez imalo bojazni osloniti na svoje prethodne rezultate. Neki će to iskoristiti da odu korak dalje, a bit će i onih koji će živjeti na staroj slavi dokle god ide. Uglavnom, nemojte se uspavati, posao napreduje korz suradnju.
ZDRAVLJE&SAVJET: Naspavajte se.

Lav

LJUBAV: Bez obzira što će katkada vaše ljubavno raspoloženje splasnuti, u srcu ćete i dalje biti zadovoljni. Možda neće biti toliko atraktivnih ljubavnih prilika, ali ono što ste dosad izgradili garancija je da ove dane prolazite mirno.
KARIJERA: Poslove koji su iza vas nije potrebno toliko analizirati. Prepustite vremenu neka radi za vas, a vi se usredotočite na ono što upravo počinje. Pred vama je nešto potpuno novo i ne još sasvim definirano. Budite spremni na to. Stižu važne informacije.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pomičite granice pod svaku cijenu.

Djevica

LJUBAV: Vjerojatno ćete se malo udaljiti od voljene osobe. Ovo zahlađenje vi nećete uzeti preozbiljno, nego ćete sve nadilaziti humorom i pozitivnim stavom. Humor je u svakom slučaju zdrav, no ipak pazite da ne pretjerate sa šalama na tuđi račun.
KARIJERA: Polako će početi stizati potrebne informacije. Ono što je bilo, bilo je. Ne valja plakati nad prolivenim mlijekom. Pred vama se sada otvaraju nove mogućnosti i samo o vama ovisit će kako ćete ih iskoristiti. Gledajte pozitivno na sve.
ZDRAVLJE&SAVJET: Uobičajeno trčite maraton, a ne kratku prugu.

Vaga

LJUBAV: Svoju silnu energiju uložit ćete u učvršćivanje odnosa s osobom koju volite. Bit će to velik trud s malo manje velikim rezultatima. Poslužit ćete se originalnim idejama koje će ponekad iznenađivati drugu stranu. Ipak, bit ćete prihvaćeni.
KARIJERA: Prepoznajete da dolazi vrijeme za borbu. Sve ste spremniji jasno i glasno izraziti svoj stav, a ako se netko snjim ne slaže, vi ćete iznijeti argumente. Nećete odustati sve dok se ne postigne kompromis. U svemu se oslanjajte na svoj uutrašnji glas.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste.

Škorpion

LJUBAV: Kontakti će se malo prorijediti, ali osjetit ćete da je tako i bolje jer vam treba mir, pa i samoća. Uspijevat ćete napraviti analizu svoje ljubavne prošlosti, pa onda opet izaći van, u društvo. I tako naizmjenično. Bit će ovo šareni tjedan.
KARIJERA: Vjerojatno će vas podržati stručni ljudi jer će prepoznati vaše kvalitete. Bit će vam drago, premda ćete osjećati blage posljedice nakupljenog umora. Sad možete raditi malo lakše i bez pritiska. Oslonite se na one koji vas podržavaju.
ZDRAVLJE&SAVJET: Opustite se uz ono što volite.

Strijelac

LJUBAV: Doći će do djelomičnog poboljšanja vašeg privatnog života, ali i dalje ćete biti skloni tupiti po svome. Bilo bi najbolje da više pažnje i važnosti poklonite drugoj strani, te da uvažite neke njene prijedloge. To bi bilo dobro za oboje.
KARIJERA: Neke će mučiti financije. Neki će naći sasvim nov i nesvakidašnji način zarade. Možda neće biti sasvim legalan, pa bi bilo dobro provjeriti što se može, a što ne može kako kasnije ne bi imali problema sa zakonom. Neki će putovati zbog posla.
ZDRAVLJE&SAVJET: Uživajte u veselom društvu.

Jarac

LJUBAV: Ljubav će biti bliže nego što vam se čini, samo što se trenutačno ne pokazuje. Budite mirni, strpljivi, uporni. Ako ste u vezi, ne forsirajte izražavanje emocija pod svaku cijenu, nego radije pričekajte. Malo po malo i doći ćete na svoje.
KARIJERA: Mogli biste se zateći u situaciji da nešto trebate pustiti neka ide kako ide ili da borbe za angažaman budu takve da zapravo ostvarite Pirovu pobjedu. Kako god ispalo, prihvatite izazove i ne forsirajte stvari pod svaku cijenu. Usporite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne propuštajte relaksaciju.

Vodolija

LJUBAV: Postat ćete mirniji i tiši. Jedino ćete rado pričati. Voljena osoba s olakšanjem će primijetiti da ste se smirili. Oboje ćete biti zadovoljni. Oni koji su još sami mogli bi početi osjećati bliskost s jednom osobom koja nije iz njihova kraja.
KARIJERA: Mnogi će poželjeti pomaknuti granice, ali vidjet će da to nije tek tako. Neki vaši snovi u sudaru s realnošću izgubit će svaki smisao. Prihvatite to kao fazu svog sazrijevanja. Slušajte druge, budite kooperativni, pa će i oni vas podržavati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Potražite sport za sebe.

Ribe

LJUBAV: Vaši osobni donosi postat će malo diskretniji, a vi na neki način manje zahtjevni. Više vam neće biti važne atrakcije, nego ćete uspjeti uživati u sasvim malim i običnim situacijama. To je dobro jer ćete se istinski upoznati.
KARIJERA: Dobro su vam postavljeni kontakti, a pogotovo za sve nove ideje i projekte. Balansirat ćete između otvorenog pristupa i diskrecije. Neke stvari zadržat ćete za sebe jer će vam vaš unutrašnji glas tako govoriti. Mnogima ćete biti pravo osvježenje.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite tamo gdje vam je dobro.

Komentari

komentara