Magazin

Pjevača ostavila vjerenica!

Napisao H. H.

Iako su svi mislili da će nesreća Darka Lazića (27) još više zbližiti njega i njegovu vjerenicu Marinu Gagić (19) te da će iz ove situacije izaći jači nego ikada, izgleda da nije tako. Kako “Alo!” saznaje, ona je odustala od borbe koju već danima vodi sama sa sobom i prijateljima se povjerila da planira da stavi tačku na njihovu vezu, iako ga još voli.

– Marina nije više mogla da se bori sa svime što ju je zadesilo. Sa jedne strane su Darko, koji je još životno ugrožen, i njen strah da će ova stravična saobraćajna nesreća ostaviti trajne posljedice po njegov život, a sa druge strane je pritisak javnosti, porodice… Svakodnevno sluša priče o tome da je Darko zavisnik od droge, da će se drogirati i kada izađe iz bolnice, da više neće biti isti jer je ostao bez slezine, bubrega, ima vještački kuk… Svi joj govore da je mlada i lijepa i da joj ne treba takav teret na leđima u tim godinama, a sa druge strane zna da ga još voli i sve bi učinila za njega. Ali zna da i ne može da mu pomogne. Zna da sve zavisi od njega – ispričao je za “Alo!” izvor blizak Marini Gagić.

Kako je objasnio, ona danima i noćima samo plače i ne zna šta da radi. Iako ga voli, svjesna je da su ljudi koji joj govore da ga ostavi u pravu.

– Danima ne ide u posjetu Darku. Teško joj je da ga gleda u tom stanju i bori se sama sa sobom. Ipak, presjekla je i donijela konačnu odluku da ga ostavi. Iako je to bila možda najteža odluka u njenom životu, bila je neizbježna. Još mu je nije saopštila jer ne želi da ga dodatno potresa u ovom stanju, ali je njegovim roditeljima rekla kako se osjeća. Oni su joj rekli da je razumiju i da im je žao zbog svega, jer su je zavoljeli kao svoju kćerku – ispričao je izvor.

Kako je još rekao, Branka i Milan su zamolili Marinu da kada Darko bude prebačen sa intenzivne njege na drugo odjeljenje ode kod njega i lijepo sa njim popriča o svemu.

– Molili su je da ga ne ostavlja u ovom trenutku jer se plaše kako će reagovati, ali kada im je objasnila da ne može da se nosi sa tolikim bremenom, oni su je zamolili da mu da još jednu šansu kad sve ovo prođe. Ubjeđeni su da je ona prava žena za njega. Sa njom su oduvijek imali odličan odnos. Dopala im se čim su je vidjeli i stalno su isticali da mu ona više odgovara nego Ana Sević, da je i sama dijete sa sela, baš kao i Darko, i da su sjajan par. Radovali su se njihovim planovima za budućnost – priča naš izvor i dodaje:

– Marina će smoći snage da sa Darkom razgovara o svemu, da mu objasni svoje razloge i svoje misli… Šta će se desiti, ostaje da vidimo.

Komentari

komentara