Magazin

Živi u LUKSUZU o kakvom MNOGI SANJAJU: Jelena bin Drai objavila sliku na kojoj nema ni TRAGA GLAMURU

Napisao A. K.

Nekadašnja misica zna da se priseti starih uspomena i oživi ih.

Jelena bin Drai uživa u porodičnom životu u Dubaiju, gde živi već godinama. Kao što je poznato, Jelena je udata za Saida i sa njim ima troje dece, jednu devojčicu i dva sina.

Ona neretko na Instagramu deli fotografije iz svog luksuznog doma, ali i sama zna da u tome nije sve. Jelena nema problem da objavi fotografiju na kojoj nije potpuno sređena i gde ne nosi šminku.

S obzirom na to da je bila mis Jugoslavije, o njenoj lepoti se puno govorilo, a Jeleni i danas godine ne mogu ništa. Ipak, ona je odlučila da se priseti kako je izgledala pre venčanja sa Saidom.

„godinu dana, decembar 2007. Morala sam zbog venčanja da dostavim novu fotografiju i uzorak krvi. Moja najbolja drugarica je pošla sa mnom (da budemo sigurne da nam ništa neće promaći). Nikad neću zaboraviti kako sam pospana bila u tim ranim jutarnjim satima.

„Bila sam u polusnu kad je ona uzela četku za kosu i besno krenula da me češlja, uz komentar: „Nadam se da si se umila i oprala zube, jer kosu sigurno nisi sredila… Snašo“, napisala je Jelena u opisu slike, prisetivši se starih dana.

Iako nema ni grama šminke i raščupana je, Jelena je izgledala fantastično i pravi je primer prirodne lepotice. Ona je svesna svojih kvaliteta, pa se nedavno našalila na taj račun.

Izvor: Glossy

Komentari

komentara