Magazin

Suze radosnice, neizmjerna sreća i POSEBAN odnos svekra i snahe: Boba Živojinović progovorio o Aleksandri Prijović i RAZNJEŽIO sve

Napisao A. K.

Nekadašnji teniser je izneo sve detalje o odnosu koji ima sa suprugom svog sina Filipa.

Aleksandra Živojinović, nekada Prijović, čak i u 5. mesecu trudnoće privlači pažnju javnosti, iako se povukla iz medija. Nedavno je prisustvovala koncertu Lepe Brene, prilikom čega su sve oči bile uprte u nju.

Trudna Aleksandra se u jednom trenutku latila mikrofona i zapevala, što je Slobodana Bobu Živojinovića, njenog svekra, raznežilo toliko da ju je zagrlio i poljubio u kosu.

Ovaj njegov potez mnogi su protumačili kao znak odličnog međusobnog odnosa koji svekar i snaja imaju. Boba Živojinović ne krije da da snaju Aleksandru neizmerno voli i poštuje.

Na snimanju emisije „Nikad nije kasno“ Boba je ovo i potvrdio i ispričao koliko se raduje jer će mu baš Aleksandra podariti unuka.

„Ona je naša mala princeza i normalno je da sada pazimo malo više. Kada je reč o njoj i Filipu, uvek emotivno reagujem. Zaplakao sam kada sam saznao da ju je moj sin verio, a bilo je i suza radosnica i kad sam čuo da je trudna. To je normalno kada je naša porodica u pitanju. Iz iskustva svojih prijatelja, od kojih su mnogi postali bake i deke, znam da je imati unuče ponekad mnogo jači i lepši osećaj nego onaj kad se ostvarite kao roditelj. Očekujem da će tako biti i sa mnom, samo da ne preteram u tome“, srećan je Boba.

S obzirom na to da Boba Živojinović ima ovako lepe reči za svoju snaju, ne sumnjamo da im ljubavi i sloge ne manjka, a beba na putu će njihovu sreću samo uvećati.

Izvor: Gloria

Komentari

komentara